22.05.2023

Kehittyvä Keilaniemi vetää yrityksiä puoleensa

Vetovoimainen Keilaniemi on yksi pääkaupunkiseudun suosituimmista toimitila-alueista tällä hetkellä. Kysyntää olisi välillä jopa enemmän kuin tiloja on tarjolla. Mutta miten Keilaniemi on saavuttanut suuren suosionsa yritysten keskuudessa?

 

Keilaniemi on kokenut suuria muutoksia viime vuosien aikana. Alueen julkiset liikenneyhteydet ovat parantuneet ja uusia rakennuksia on valmistunut tiuhaan tahtiin, mm. Koneen uusi pääkonttori valmistui vuonna 2019, Swing Housen uusin rakennus loppuvuodesta 2021 ja Life Science centerin laajennusosa vuonna 2023. Keilaniemestä löytyy monien suomalaisten suuryritysten, kuten Fiskarsin ja Fortumin, pääkonttorit, sekä useita kansainvälisiä yrityksiä ja startupeja. 

 

Alueen kehitys jatkuu edelleen vilkkaana. Suunnitelmissa on uusien toimitilakiinteistöjen lisäksi mm. uusi hotelli sekä asuintaloja. Tavoitteena on luoda entistäkin vetovoimaisempi alue, jossa yhdistyvät moderni arkkitehtuuri, innovatiiviset yritykset sekä korkea elämänlaatu. 

 

Merellinen Keilaniemi sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Oman metroaseman lisäksi alueelle on tulossa Espoon Keilaniemen ja Helsingin Itäkeskuksen välinen Raide-Jokeri. Autolla Keilaniemi on helposti saavutettavissa Kehä I:stä ja Länsiväylää pitkin. 

 

Keilaniemen kehitys on osa laajempaa trendiä, jossa kaupunkien keskustat ja niiden läheiset alueet kasvavat voimakkaasti. Keilaniemi tarjoaa erinomaisen esimerkin siitä, miten teknologia- ja innovaatioyritykset voivat toimia veturina kaupunkien kehittämisessä.

 

 

Life science center 10-18

 

Keilaranta 10–18 eli Life Science Center koostuu viidestä rakennuksesta, joista viimeisin on valmistunut maaliskuussa 2023. Laajennusosan rakentamisen lähtökohtana oli alentaa hiilijalanjälkeä niin pieneksi kuin mahdollista. Mm. energian- ja vedenkulutukseen, kierrätykseen, jätteiden lajitteluun, valaistukseen, ilmanlaatuun ja materiaaleihin kiinnitettiin erityistä huomiota.

 

 

Life Science Center tarjoaa yrityksille monipuoliset palvelut. Kiinteistöistä löytyy mm. korkealaatuiset ravintola- ja catering-palvelut, kokous- ja edustustilat, pyöräparkki, autopesula, hammaslääkäri, kampaamo, hieroja, pesula ja kuntosali.

 

Tutustu Life science centerin vapaisiin tiloihin tästä

 

 

Miestentie 7

 

Swing House kampus on kahden toimistorakennuksen ja hotellin muodostama kokonaisuus. Kohteesta löytyy erikokoisia toimistotiloja pinta-alaltaan aina n. 95 neliömetristä n. 1 800 neliömetriin. 

 

Swingillä on erinomainen sijainti Keilaniemen ja Otaniemen risteyksessä. Metro ja poikittaisliikenteen bussipysäkit ovat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Autopaikkoja on mahdollista vuokrata ja pyöräilijöille on oma pyöräparkki.

 

miestentie

 

Kiinteistöjen monipuolisiin palveluihin sisältyvät mm. aula- ja toimistopalvelut, hyvinvointi- ja liikuntapalvelut, kokous- ja monitoimitilat, ravintolapalvelut, pysäköintitilat ja pyöräparkki.

 

Tutustu Miestentie 7 vapaisiin tiloihin tästä

 

 

Keilaranta 4-8

 

Keilaranta 4-8 on kolmen 6-kerroksisen rakennuksen muodostama toimistokampus näkyvällä paikalla Keilaniemessä. Kiinteistöt tarjoavat yrityksille valoisat ja avarat toimitilat, joita voidaan muunnella tarpeiden mukaan. Kiinteistöissä on jäähdyttävä ilmanvaihto ja nykyaikainen infrastruktuuri.

 

Keilaranta 4-8:ssa on upeat puitteet yrityksien toiminnan tueksi. Kattaviin palveluihin kuuluu mm. kuntosali, spa-osasto ja kaksi lounasravintolaa. Kiinteistöissä on myös nykyaikaiset aulapalvelut, toistakymmentä kokous- ja edustustilaa sekä yli 100:n hengen auditorio. 

 

 

Tutustu Keilaranta 4-8 vapaisiin tiloihin tästä

 

Tutustu Keilaniemen vuokrattaviin toimitiloihin tai jätä meille yhteydenottopyyntö, niin etsimme yrityksellenne uudet toimitilat veloituksetta. 

 

Jaa kirjoitus
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo