18.02.2019

Kauppakeskustiloja pk-seudulla

Meillä on välityksessä paljon eri tarkoitukseen sopivia ja erikokoisia liiketiloja ympäri Suomea. Suurin osa vapaista liiketiloista sijaitsee pääkaupunkiseudulla. Tässä esittelemme muutaman kauppakeskuskohteen Helsingistä, Espoosta ja Vantaalta, joista on mahdollista vuokrata liiketilaa. Kauppakeskukset tarjoavat yrityksille hyvän sijainnin sekä vilkkaan asiakasvirran.

 

Hämeentie 109-111

Kauppakeskus Arabia sijaitsee Helsingin Arabianrannassa, alati kehittyvällä alueella. Alue on keskittynyt erityisesti taiteeseen ja designiin ja sinne on hyvät liikenneyhteydet sekä julkisilla liikennevälineillä että omalla autolla. Keskuksessa on kahden tunnin ilmainen pysäköinti. Useat bussit ja raitiovaunut pysähtyvät suoraan kiinteistön edessä. Kauppakeskus Arabia on monipuolinen ostoskeskus, josta löytyy mm. kampaamo, kuntosali, kukkakauppa, autopesula, erikoisliikkeitä sekä kattavat ravintola- ja kahvilapalvelut.

 

Kauppakeskus Iso Omena

Kauppakeskus Iso Omena sijaitsee Espoon Matinkylässä Länsiväylän varrella. Iso Omena on suosittu ostos- ja ajanviettopaikka laadukkaiden liikkeiden ja ravintolapalveluidensa ansiosta. Monipuolinen palveluvalikoima kattaa yli 100 eri liikettä. Ankkurivuokralaisina toimivat muun muassa Prisma, Citymarket, H&M, Intersport ja Finnkino.  Kauppakeskuksessa on käynnissä laajennushanke, joka takaa entistä kattavamman palvelujen kirjon. Kauppakeskukseen saapuminen on helppoa useiden eri bussiyhteyksien ansiosta. Saavutettavuutta parantaa myös vuonna 2016 valmistuva Länsimetro. Pysäköintipaikkoja omalla autolla saapuville löytyy kauppakeskuksen omasta pysäköintihallista. Isossa Omenassa on useita toimitilavaihtoehtoja. Kohteisiin voit tutustua toimitilahaussamme osoitteella Piispansilta 11.

 

Myyrmanni

Kauppakeskus Myyrmanni sijaitsee Vantaalla, Myyrmäen juna-aseman vieressä. Kauppakeskuksessa on yli 120 muotiin, kauneuteen, terveyteen sekä sisustamiseen ja kodin tarvikkeisiin keskittynyttä toimijaa. Lisäksi Myyrmannissa on kattavat kahvila- ja ravintolapalvelut. Kauppakeskuksen ankkurivuokralaisia ovat muun muassa K-citymarket, Anttila, Alko, H&M, Suomalainen Kirjakauppa ja Stadium.

Myyrmäki on tiheästi asuttua aluetta, jossa on useita oppilaitoksia, virastoja ja yrityksiä. Kauppakeskus Myyrmannissa käy arkisin noin 22 000, lauantaisin yli 16 000 ja sunnuntaisin yli 8 000 asiakasta. Kauppakeskukseen on erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet busseilla ja junilla. Kiinteistön kellarikerroksessa on yli tuhat pysäköintipaikkaa, joista osa on maksuttomia kolmen tunnin ajan. Kauppakeskuksesta on vuokrattavissa sekä pieniä liiketiloja että suurempia, jopa yli 1000 m2 kokoisia tiloja.

Jaa kirjoitus
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo