25.10.2017

Merikorttelin vapaat toimitilat

Merikortteli on 1920-luvulla rakennettu historiallinen tehdaskiinteistö Helsingin Punavuoren sydämessä. Kaupunkiympäristön, kahviloiden, ravintoloiden ja kivijalkakauppojen ympäröimä kiinteistö on myöhemmin muutettu pääosin toimistotiloiksi ja tänä päivänä se pitää sisällään lähes 28 000 m2 persoonallisia työtiloja.

 

Kiinteistöä ympäröi Perämiehenkatu, Merimiehenkatu, Telakkakatu ja Pursimiehenkatu muodostaen rakennukselle hienon sisäpihan. Pysäköintipaikkoja löytyy sisäpihan lisäksi kiinteistön parkkihihallista, yhteensä 180 kappaletta. Kiinteistön tilat sijoittuvat kuuteen kerrokseen, joiden välillä toimii myös useita tavarahissejä. Monipuolinen toimintaympäristö ja alojensa huippuosaajat mahdollistavat yritysten yhteistyön kiinteistön sisällä. Merikorttelissa toimii muun muassa useita suunnittelijoita, konsulttitoimistoja sekä mainosalan toimijoita. Kiinteistön katutasossa toimii myös todella suosittu paahtimo ja kahvila Kaffa Roastery.

 

Punavuoreen ja Merikortteliin on helppo tulla. Helsingin ydinkeskustaan kävelee noin kymmenessä minuutissa.  Raitiovaunu 1A pysähtyy kiinteistön viereen ja muun muassa busseilla 14 ja 18 pääsee lähelle. Omalla autolla paikalle pääsee vaivattomasti ydinkeskustasta tai esimerkiksi Länsiväylää pitkin. Merikorttelin monipuoliset tilat tarjoavat lähes rajattomat mahdollisuudet yrityksesi tilojen toteuttamiselle. Korkeat tilat ja kantavien seinien vähäinen määrä mahdollistavat tilojen muokkaamisen juuri yrityksen tarpeiden mukaisiksi.

 

Tällä hetkellä korttelissa on vapaana erikokoisia toimistokokonaisuuksia alkaen n. 70 m2 pientoimistosta aina noin 500m2 kokonaisuuteen asti. Merikorttelin vapaat toimitilat löydät hakukoneellamme seuraavilla osoitteilla: Merimiehenkatu 36, Perämiehenkatu 12 ja Pursimiehenkatu 29-31.

Jaa kirjoitus
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo