19.09.2017

Pääkaupunkiseudun Business Park-kohteita

Esittelemme teille muutaman erittäin kilpailukykyisen Business Park- kohteen pääkaupunkiseudulta.

 

Spektri Business Park

Spektri Business Park sijaitsee Espoon Pohjois-Tapiolassa, näkyvällä Kehä I:n varrella. Spektri koostuu viidestä eri kiinteistöstä, jotka kantavat nimiä Pilotti, Duo, Trio, Kvartti ja Kvintti. Kiinteistöt tarjoavat uudenaikaiset ja muunneltavissa olevat toimistotilat jo lähes 80 yritykselle.

 

Kiinteistöissä on kaksi lounasravintolaa, joiden kautta hoituu myös kokoustilojen catering-palvelut ja neuvotteluhuonevaraukset. Saatavilla on myös muita palveluja; toimisto-, kopiointi-, autonpesu-, tietotekniikka- ja teleliikennepalvelut sekä parturi-kampaamo ja kauneushoitola.

 

Spektrin kiinteistöt on uudenaikaistettu sekä tekniikaltaan että sisustukseltaan. Ne tarjoavatkin nyt skandinaaviset ja modernit toimitilat Otaniemen teknologiakeskittymän läheisyydessä. Spektrin toimitila-valikoiman näet tästä.

 

Gate8

Gate8 Business Park koostuu kahdeksasta eri rakennuksesta Kehä III:n varrella, Aviapoliksen alueella. Kiinteistöissä toimii tällä hetkellä noin 140 yritystä.  Gate8:n rakennukset tarjoavat aktiivisen yrityskeskittymän ja monipuoliset palvelut yrityksen tarpeisiin. Kiinteistöistä löytyy muun muassa 2 lounasravintolaa, aulapalvelu, erikseen vuokrattavat sauna- ja kokoustilat sekä runsaasti parkkitilaa.

 

Aviapoliksen alue on pääkaupunkiseudun nopeimmin kehittyvä yrityskeskittymä. Se sijaitsee hyvällä paikalla Kehä III:n varrella ja lentokentän läheisyydessä. Kehä III:n toisella puolella sijaitsee Kauppakeskus Jumbo ja Flamingo runsaine palveluineen. Gate8 tarjoaa toimistotiloja suurista kokonaisuuksista aina yksittäisiin toimistohuoneisiin. Kohteen vapaisiin ja vapautuviin tiloihin pääset tutustumaan tästä.

 

Alberga Business Park

Alberga Business Park sijaitsee keskeisellä paikalla Espoon Leppävaarassa, aivan kauppakeskus Sellon naapurissa. Sen sijainnin ansiosta sinne on helppo päästä sekä julkisella liikenteellä että omalla autolla. Kiinteistö koostuu 5 eri rakennuksesta, joista viimeisin valmistuu vuoden 2017 vuoden lokakuussa.

 

Alberga Business Park soveltuu sekä suurille että keskisuurille yrityksille, jotka arvostavat uudenlaisten toimitilojen mahdollistamaa työhyvinvointia ja tuottavuutta. Kohde on erinomainen myös kasvuyrityksille, sillä tilojen laajentaminen voidaan toteuttaa helposti. Alberga tarjoaa yrityksille erinomaiset synergiaedut sekä monipuoliset liiketoimintaa tukevat palvelut, joihin lukeutuvat muun muassa monipuoliset catering- ja ravintolapalvelut, aula- ja tietoliikennepalvelut sekä erikseen vuokrattavat kokous- ja koulutustilat.

 

Jos uudet toimistotilat alueelta kiinnostavat yritystänne, on tässä kohteessa mahdollisuus päästä vaikuttamaan vielä lopullisiin tilaratkaisuihin.  Tarkemmin tiloihin ja jo valmistuneisiin rakennuksiin voit tutustua täällä.

 

Opus Business Park

Nykyaikaista toimistotilaa Opus Business Parkissa, Helsingin Herttoniemessä.

Opus Business Park koostuu kolmesta rakennuksesta ja se on vastaus monenlaisten yritysten toiveisiin. Opus tarjoaa sinulle monipuolisten palvelujen ja uusimpien huipputeknologiaratkaisujen lisäksi keskeisen sijainnin lyhyen ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Opus sijaitsee Herttoniemen yritysalueen, kauppojen ja asuinalueen keskipisteessä, erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

 

Viihtyisäksi laitetut toimitilat ja hyvä palveluvalikoima luovat yrityksellesi kotoisan työympäristön. Opuksen toimistotilat ovat myös moderneja ja muuntojoustavia. Erikokoiset toimitila-vaihtoehdot löydät täältä.

Jaa kirjoitus
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo