18.02.2019

Pasilan toimistokiinteistöt

Pasilan toimistot. Pasilan alue on tällä hetkellä myllerryksessä ja se tulee kehittymään voimakkaasti tulevina vuosina. Toimistotilojen vuokraus kiihtyy viimeistään, kun Pasilan uusi keskus Tripla valmistuu vaiheittain vuosien 2019– 2022 aikana. Triplaan tulee asuntoja, pääkonttoritasoisia toimistotiloja, liiketiloja ja hotelli. Pasilasta tulee keskustan ohella varteenotettava vaihtoehto toimitiloja etsittäessä. Tarkemmin esittelyssä olevia kohteita yhdistää kaikkia se, että ne ovat kävelyetäisyydellä Triplasta, joka takaa tulevaisuudessa alueen yrityksille entistäkin paremmat palvelut. Kannattaakin nyt harkita yrityksen toimipisteen sijoittamista Pasilaan vielä kun tilaa on.

 

Lime Park

Lime Park sijaitsee Pasilassa, osoitteessa Ratamestarinkatu 7. Kiinteistö sijaitsee näkyvällä paikalla vilkkaiden liikennereittien varrella, kävelyetäisyydellä Pasilan juna-asemasta. Työmatkat taittuvat hyvin myös autolla, raitiovaunuilla ja busseilla.  Kiinteistössä on monipuoliset palvelut, kuten aulapalvelu, lounasravintola ja catering-palvelut, vuokrattavia neuvottelutiloja sekä pysäköintipaikkoja hallissa. Lisäksi työmatkapyöräilijöille on pyöräparkki sekä suihkutilat.

 

Kiinteistön tilat ovat moderneja ja muuntojoustavia. Rakennusten pohja on melko kapea, joten kaikki työpisteet sijoittuvat lähelle ikkunoita. Toimistotiloja on mahdollista saada huoneellisina, avotiloina ja niiden yhdistelminä.  Tällä hetkellä Lime Parkissa on vuokrattavana/vapautumassa 337m2 ja 503m2 toimistotilat. Kohteet löydät toimitilahaustamme osoitteella Ratamestarinkatu 7.

 

Radiokatu 3 Iso Paja

Iso Paja eli Radiokatu 3 on toimistokiinteistö Helsingin Länsi-Pasilassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Se on valmistunut vuonna 1993 Yleisradion pääkonttoriksi. Kiinteistön suurin vuokralainen tällä hetkellä on VR-Yhtymä, jonka pääkonttorina rakennus toimii. Kiinteistö on peruskorjattu vuosien 2017- 2018 aikana. Saneerauksen yhteydessä tilojen tekniikka nykyaikaistettiin ja tilat modernisoitiin tyylikkäiksi monitilatoimistoiksi.

 

Kiinteistössä on kattavat palvelut yrityksen liiketoiminnan tueksi. Näihin lukeutuvat mm. aula- ja postituspalvelut, lounasravintola ja vartiointipalvelut. Ensimmäisessä ja ylimmässä kerroksessa on erikseen vuokrattavissa olevia neuvottelutiloja.

 

Kiinteistön 6. kerroksessa on vuokrattavana muuttovalmista ja modernia toimistotilaa yhteensä 1481,5m2. Tila on mahdollista pilkkoa kahteen 758,5m2ja 723m2 kokoiseen osaan. Toimistot ovat muokattavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan.

 

Pasilankatu 10

Pasilankatu 10 eli Rubik on toimisto- ja liikekiinteistö erinomaisella paikalla Länsi-Pasilan puolella. Kiinteistö saneerataan täysin ja vuokrattavaa toimistotilaa löytyy yhteensä 12 000m2. Kohteessa on yhteensä yhdeksän kerrosta, joista seitsemän on toimistokerroksia. Toimitilat ovat muokattavissa yrityksen ilmeen ja tarpeiden mukaan. Mahdollista on muokata tilat myös avotilaksi, huoneelliseksi tai monitilatoimistoksi. Kerroksiin on henkilö- ja tavarahissiyhteys.

 

Rubikista löytyy aulapalvelu ja kokouskeskus, muut toimistopalvelut sekä lounasravintola. Autohallissa on vuokrattavana pysäköintipaikkoja. Vapaita tiloja löytyy tällä hetkellä väliltä 128,5m2 -567m2. Vapaat tilat löydät täältä osoitteella Pasilankatu 10.

Jaa kirjoitus
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo