Moppi & Harja

Moppi & Harja aloitti uusien toimitilojen etsimisen syksyllä 2022, kun heidän edellisissä toimitiloissaan alkoi putkiremontti. Yrityksen tarkoituksena oli alun perin lähteä remontin alta evakkoon väistötiloihin, mutta he päätyivätkin siihen, että oli aika löytää uudet ja paremmat toimitilat.

Uusien toimitilojen etsintä alkoi netistä kartoittamalla erilaisia tilailmoituksia. Moppi & Harja etsi toimisto- ja varastotilaa katutasosta, jonne raskaiden koneiden kuljettaminen olisi helppoa. He tarvitsivat myös pysäköintitilaa tuotantoautoille sekä henkilökunnalle, minkä löytäminen osoittautuikin vaikeaksi. Yritys oli yhteydessä eri tahoihin, mutta kohtasi haasteita saada vastauksia kyselyihinsä.

 

Moppi & Harja -yrityksen työnjohtaja Niina Petäjävaara löysi Bureau Toimitilojen kiinnostavan toimitilailmoituksen Westendistä ja jätti yhteydenottopyynnön.

 

”Uskoin, että kysymäni tila olisi meidän budjettiimme liian kallis, mutta päätin silti jättää yhteydenottopyynnön. Bureaun välittäjä otti asiamme hoitaakseen, oli aidosti kiinnostunut ja halukas auttamaan tilojen etsimisessä sekä neuvottelemaan ja saamaan tuloksia aikaiseksi toimistosta, jonka halusimme vuokrata”, Petäjävaara kertoo.

 

Toimitilojen etsiminen oli projektina yritykselle alkuun turhauttava, sillä yhteydenottopyyntöihin ei aina saanut vastauksia ollenkaan tai sitten välittäjiltä saatu palvelu jäi kesken. Bureaun avulla sopiva toimitila kuitenkin löytyi Westendintieltä. Kiinteistön omistaja pintaremontoi tilan ja teki muutostöitä märkätiloihin, jotta yrityksen tarvitsemat pesulaitteistot saatiin asennettua. Moppi & Harja pääsi muuttamaan uusiin tiloihin tammikuun 2023 alussa.

 

”Käytän ehdottomasti Bureaun palvelua tulevissakin tilaprojekteissa. Bureaun välittäjä ymmärsi tilatarpeemme eikä meitä jätetty yksin, vaan todella haluttiin auttaa löytämään paras mahdollinen toimitila”, Petäjävaara sanoo.

Käytän ehdottomasti Bureaun palvelua tulevissakin tilaprojekteissa. Bureaun välittäjä ymmärsi tilatarpeemme eikä meitä jätetty yksin, vaan todella haluttiin auttaa löytämään paras mahdollinen toimitila.

Niina Petäjävaara Työnjohtaja, Moppi & Harja
Haaste Yritys tarvitsi katutason toimitilat, jonne raskaiden koneiden kuljettaminen olisi helppoa. Myös pysäköintipaikkoja tuli olla riittävästi sekä tuotantoautoille että henkilökunnalle. Ratkaisu Sopiva katutason toimitila sekä riittävä pysäköintipaikkamäärä löytyi Bureaun avulla Westendistä. Kiinteistön omistaja remontoi tilan vuokralaisen tarpeiden mukaan. Tilan koko 85 m² Tilatyyppi Toimisto
Moppi & Harja

Moppi & Harja on vuonna 2004 perustettu siivous- ja puhdistuspalvelualan yritys, joka tarjoaa monipuolisia ja asiakaslähtöisesti räätälöityjä siivouspalveluja sekä kotitalouksille että yrityksille. Asiakaskuntaan kuuluu niin sopimusasiakkaita kuin satunnaisiakin toimeksiantajia. Yrityksen toiminta keskittyy pääkaupunkiseudulle.

 

Yrityksen arvoihin kuuluu asiakaslähtöisyys, joustavuus ja laatu. Asiakkaiden siivoustarpeet ovat yksilöllisiä, ja siivouspalvelun sisältö suunnitellaan aina asiakkaan kanssa yhdessä. Palvelut toteutetaan joustavilla aikatauluilla, jotta asiakkaan toiveet ja tarpeet tulevat huomioiduiksi. Laadun takaamiseksi henkilökunnan ammattiosaamista koulutetaan.

 

Lue lisää yrityksen palveluista