Oy Slurp Ab

Slurp aloitti uusien toimitilojen etsinnän helmikuussa 2023. Uudet tilat oli löydettävä kolmen kuukauden sisällä, sillä vanha vuokrasopimus oli päättymässä.

Slurp lähti etsimään uusia toimitiloja, koska heidän vanha toimistonsa oli liian suuri käyttöasteeseen nähden. Slurpin siirtyminen hybridimalliin vähensi tilatarvetta ja samalla haluttiin tehdä kustannussäästöjä.

 

”Vanhatkin toimitilat löytyivät Bureau Toimitilojen avulla, joten oli luontevaa olla heihin yhteydessä tälläkin kertaa. Jonkin verran kävimme myös itse tutkimassa tilavaihtoehtoja netissä”, kertoo Slurpin Managing Director Manuel Linnankoski.

 

Tilojen etsintä sujui välittäjän avulla joustavasti. Linnankosken mukaan suurin haaste prosessissa oli löytää tarpeisiin sopiva toimitila ja käydä neuvotteluja omistajien kanssa muutostöihin liittyen.

 

”Sijainti oli meille tärkeä kriteeri tilojen etsinnässä. Halusimme toimiston hyvien kulkuyhteyksien varrelta, jonne sekä asiakkaidemme että työntekijöidemme on helppo päästä. Tilassa tuli olla myös sopiva pohjaratkaisu työpisteillemme sekä riittävän iso keittiö, jonne kahvikoneet saadaan asennettua”, kertoo Linnankoski.

Tiloja käytiin katsomassa noin kymmenkunta Helsingin keskustan alueella, Hakaniemessä ja Ruoholahdessa. Tilojen kartoitusvaiheessa Bureaulle tuli välitykseen uusi tila Slurpin toivomalta alueelta, Kampista. Välittäjä tarjosi tilaa Slurpille, ja se osoittautuikin täydelliseksi vaihtoehdoksi.

 

”Yhteistyö välittäjän kanssa oli sujuvaa ja mutkatonta. Suurin hyöty oli siinä, että välittäjä kartoitti valmiiksi sopivia vaihtoehtoja eikä meidän tarvinnut tehdä sitä itse”, kertoo Slurpin Customer Success Lead Elina Viiala.

 

Slurp pääsi muuttamaan uusiin toimitiloihin Fredrikinkadulle kesällä. Tilaan tehtiin pieniä muutostöitä, esimerkiksi neuvotteluhuoneeseen laitettiin lasiliukuovet ja keittiötä avarrettiin kaatamalla yksi seinä.

 

”Parhaat tilat menevät usein jo ennen kuin ne pääsevät julkiseen markkinointiin ja välittäjältä löytyy ensisijainen tieto vapaista ja vapautuvista tiloista. Emme olisi itse löytäneet niin hyviä vaihtoehtoja”, kertoo Manuel Linnankoski.

Parhaat tilat menevät usein jo ennen kuin ne pääsevät julkiseen markkinointiin ja välittäjältä löytyy ensisijainen tieto vapaista ja vapautuvista tiloista. Emme olisi itse löytäneet niin hyviä vaihtoehtoja.

Manuel Linnankoski Managing Director, Oy Slurp Ab
Haaste Yritys tarvitsi tehokkaammat toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Tärkeää oli löytää toimisto, jossa on tilava ja toimiva keittiö. Ratkaisu Tarpeisiin sopiva toimisto löytyi Kampin Fredrikinkadulta. Pienillä muutostöillä toimistoon saatiin toteutettua tarpeita vastaava keittiö. Tilan koko 125 m² Tilatyyppi Toimisto
Oy Slurp Ab

Oy Slurp Ab

 

Kahvitauot voivat olla muutakin kuin kofeiinipaukkuja, ne voivat olla tärkeitä hetkiä, jotka voivat vaikuttaa merkittävästi työpaikan ilmapiiriin ja tuottavuuteen. Kun ihmiset kokoontuvat yhteen kahvikupin äärellä, syntyy ideoita ja yhteisöllisyyttä. SLURP on yritys, joka on omistautunut tekemään näistä hetkistä elämyksellisiä niin konttorilla kuin kotitoimistoissakin.

 

Laadukkailla tuotteilla ja innovatiivisilla laitteilla toimistokahvi muuttuu elämykseksi. SLURP kahvi ei ole vain kahvia; se on etu, joka jättää positiivisen jäljen niin työyhteisöön kuin toimiston vierailijoihin. SLURP tarjoaa kattavan valikoiman palveluita tuoreista pienpaahtimokahveista huippuluokan laitteisiin ja lahjoihin. Slurp auttaa parantamaan kahvihetkiä sekä toimistolla että kotikonttorilla, sillä hyvä kahvi tekee ihmeitä.

 

Lue lisää Slurpin palveluista

Referenssit

 

Tutustu myös muihin asiakastarinoihimme!