21.02.2020

Rouheita toimitiloja urbaanin Vallilan sykkeestä

Vallila on pohjoisimpia kaupunginosia Helsingin kantakaupungissa. Alun perin teollisuusrakennuskeskittymästä tunnetussa Vallilassa on nykyään enemmän toimistotilaa, kuten mm. pankkien pääkonttoreita.

 

Vallila on yksi nopeimmin kehittyviä ympäristöjä Helsingissä tarjoten paljon uusia moderneja tiloja kaiken kokoisille yrityksille. Meiltä löydät Vallilasta paljon erilaisia tuotanto-, varasto- sekä toimistotiloja, joissa on mahdollisuuksia erilaisille tilaratkaisuille ja kokonaisuuksille. Vuokrattavia tilakokoja on aina 130m2 lähtien jopa 10 000m2 asti. Kaikki Vallilan vuokrattavat toimitilat löytyvät täältä.

 

Vallilan Funk

 

Satamaradankatu 1 eli Vallilan Funk on 1930-luvulla valmistunut toimistokiinteistö, joka sijaitsee lähellä Sturenkadun ja Teollisuuskadun risteystä, Vallilan Ässäkorttelissa. Vallilan Funk on uusi inspiroiva, erilainen ja tehokas tietotyöyhteisöjen kohtaamispaikka.  Nopeasti kasvavalle Vallilan alueelle pääsee vaivattomasti niin julkisella liikenteellä, omalla autolla, kuin polkupyörälläkin.

 

Satamaradankatu 1 5.krs sisätila

Vallilan Funkin sisäkuva 5. kerroksesta.

Vallilan Funk 1.krs

Vallilan Funkin 1. kerroksen korkea toimistotila.

 

Kiinteistössä on juuri valmistunut mittava julkisivuremontti. Vallilan Funkin sisätilat purettiin betonille asti, ja uudet modernit toimitilat valmistuvat keväällä 2020.

 

Nämä uudet modernit tilaratkaisut on suunniteltu tulevaisuutta ajatellen. Tehokas kokonaisuus on saatu tuomalla niin työn, kuin vapaa-ajankin palvelut samaan keskiöön, ja tämän ansiosta kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, työtehokkuuden ja toimivan arjen ympärille on saatu tukeva jalusta.

 

Vallilan Funk rakentuu viidelle kerrokselle, joissa on erilaisuutta, yhdenmukaisuutta ja vapautta inspiroitua.

 

Kokonaispinta-alaa kiinteistössä on yhteensä lähes 5000m2, ja tilat vuokrataan kerroksittain tai useampi kerros kerrallaan, jolloin kerrosten väliin rakennetaan sisäporrasyhteys. Light-alueella on avaria toimistotiloja suurilla ikkunoilla, joista pääsee luonnonvalo tehostamaan työn laatua koko päivän ajaksi. Toimistoon on mahdollista saada avotilan lisäksi neuvottelu- sekä tiimihuoneita, mutta tilat toimivat parhaiten pääosaksi avotiloina. Soul-alue tarjoaa upeat nykyaikaiset lounge- ja keittiötilat kohtaamisille ja Industrial-alue tarjoaa rouhean teollisuushenkisen ympäristön luoville ajatuksille.

 

Kiinteistössä on parkkihalli, pyöräparkki työmatkapyöräilijöitä varten ja mikäli taloon tulee isompi pääkäyttäjä, on myös mahdollisuus aulapalveluun. Alueella toimii paljon päivittäistavarakauppoja, lounasravintoloita ja lähialueella on paljon erilaisia puistoja. Pasilan uusi kauppakeskus Tripla sijaitsee vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä Vallilan Funkista.

 

Tutustu Vallilan Funkin vuokrattaviin toimitiloihin tarkemmin täällä. Lähdemme mielellämme esittelemään tiloja!

Jaa kirjoitus
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo