25.10.2019

Spektri Business Park

Spektri Business Park on Suomen ensimmäinen Business Park, se koostuu viidestä eri rakennuksesta (Pilotti, Duo, Trio, Kvartti ja Kvintti), joiden kokonaispinta-ala on noin 50 000m2 ja vuokrattavien tilojen osuus 35 000m2. Kohde on valmistunut vaiheittain vuosina 1991- 1998. Spektrin ilmettä uudistettiin vuosien 2016-2017 aikana ja nyt tilat huokuvat skandinaavisuutta. Uudistaminen sekä tilojen kehittäminen jatkuu edelleen, mikä tarkoittaa mm. sitä, että aulatiloja tullaan ehostamaan vielä entisestään.

 

Tämän Business Parkin tilat ovat rakennettu niin, että ne ovat helposti muokattavissa yrityksen tarpeiden mukaan. Tällöin tiloista saadaan parhaiten yrityksen toimintaa tukevat ja arkea helpottavat tilat. Toimitiloista on helppo tehdä huoneellisia, avotoimistoja tai nykyään suosittuja monitoimitiloja.

 

 

Spektri BP         Spektri auditorio

 

Erinomainen sijainti Kehä I:n varrella

Spektri Business Parkilla on erinomainen sijainti ja näkyvyys Kehä I:n varrella. Se sijaitsee yhdessä Suomen suurimmista teknologiakeskittymistä. Kiinteistöltä on hyvät liikenneyhteydet niin lentokentälle, keskustaan kuin muuallekin pääkaupunkiseudulle. Kehä I:stä pitkin kulkevat useat bussit ja Länsimetron asemat ovat kävelyetäisyydellä. Pysäköintipaikkoja on omalla autolla kulkeville tarjolla hyvin.

 

Spektri Business Parkin monipuoliset palvelut

Kohde on viihtyisä ja edustava kokonaisuus, jossa on tarjolla erinomaiset palvelut yrityksen liiketoiminnan tueksi. Kohteessa on kaksi loistavaa ravintolaa, jotka tarjoavat vuokralaisille myös kokoustarjoilua. Ravintola Tesan on toiminut kohteessa kauan ja sen ruoka on pysynyt todella herkullisena vuodesta toiseen. Ravintola Kirjo & Cafe Park puolestaan tarjoaa monipuoliset lounasvaihtoehdot ja siinä ohessa kahvilapalvelut.

 

          Spektri ravintola

 

Lisäksi Spektrissä on erittäin laadukas, remontoitu kuntosali, jossa on siistit suihku- ja saunatilat. Tarjolla on myös erikseen vuokrattavia neuvotteluhuoneita, isompia konferenssitiloja ja auditorio, johon mahtuu jopa 100 henkilöä. Spektrissä on laaja kirjo hyvinvointia tukevia palveluja, joihin lukeutuu hieronta- ja fysioterapiapalvelut, kampaamo- ja kauneudenhoitopalvelut. Joogaa kohteessa tarjoaa Yoga & Wellness Studio.  Muita arkea helpottavia palveluita ovat aula-, postitus- ja asiakaspalvelu, autopesula-, huolto-, siivous- ja turvallisuuspalvelut sekä IT-palvelut.

 

Spektri Business Park tarjoaa yrityksille laajat Business-Park palvelut, nopeat tietoliikenneyhteydet, viihtyisän toimintaympäristön ja monipuoliset toimitilaratkaisut. Tarjolla on tällä hetkellä 30- 1500mtoimistotilaa. Jos toimitilat tästä kokonaisuudesta kiinnostavat yritystäsi, ota meihin yhteyttä ja mennään yhdessä katsomaan kohdetta.

Jaa kirjoitus
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo