Toimisto Helsinki

Toimisto Helsinki

Tarvitseeko yrityksesi uudet toimistotilat Helsingistä? Etsi sopivin vaihtoehto hakukoneellamme tai ota meihin yhteyttä ja hoidamme kaiken puolestasi.

 

Miten yhteistyö kanssamme toimii?

  • kartoitamme toimitilatarpeenne puhelimitse tai kasvokkain
  • kokoamme teille listan markkinoilla olevista vaihtoehdoista
  • järjestämme tilojen katselmuskierroksen
  • olemme mukananne sopimusneuvotteluissa sen allekirjoittamiseen asti

 

Tilanhaussa on hyvä muistaa myös se, että jos jokin tila on sijainniltaan erinomainen juuri teidän yrityksellenne ja se näyttää huonokuntoiselta tai senhetkiset tilaratkaisut eivät miellytä, on asia usein ratkaistavissa. Lähes kaikki tilat ovat muokattavissa tai ainakin ehostettavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan.

Toimisto Helsingin keskustassa

Helsinki ja sen toimistotilakeskittymät ovat jakautuneet useaan alueeseen. Suurin niistä on Helsingin keskusta, johon voidaan lukea mukaan myös Kaisaniemi, Kamppi, Kaartinkaupunki ja Punavuori. Tarjolla on toimistotiloja aina yhden hengen huoneesta pääkonttoritason kiinteistöihin. Varsinkin vanhoissa kiinteistöissä tilat ovat usein uniikkeja, siistejä ja laadukkaita toimistoja, jotka nostavat yrityksen imagoa entisestään. Keskustan alueen vuokrahinnat ovat Suomen kalleimmat, joten jos sinne yrityksen toimitilat haluaa, on oltava myös valmis maksamaan.

 

Keskustassa ja etenkin Kaartinkaupungissa on tarjolla modernisoituja toimistotiloja vanhoissa arvokiinteistöissä. Kaartinkaupunki ja sen ympäristö onkin suosittu finanssialan, konsulttiyritysten ja lakitoimistojen keskuudessa. Kamppi on viime vuosina nostanut suosiotaan keskustasta tiloja etsittäessä. Vanhoja tiloja ja kiinteistöjä on saneerattu, mikä on nostanut tilojen kysyntää alueelta entisestään.

 

 

Muut Helsingin suositut toimistoalueet

Hakaniemeä herätetään uudelleen eloon, kun Siltasaarenkadulla on käynnissä iso saneerausprojekti. Alue tulee nostamaan itsensä uudelleen toimistovuokralaisten tietoisuuteen. Myös Vallilla ja Sörnäinen tarjoavat laajan skaalan erilaisia toimistovaihtoehtoja. Alati kehittyvässä Kalasatamassa on vaihtoehtoja niin vanhemmissa kiinteistöissä kuin vasta rakenteilla olevissakin.

 

Helsingin keskustasta länteen lähdettäessä tulevat Ruoholahti ja Lauttasaari. Ruoholahdessa on paljon uudempia kiinteistöjä, ja vanhoja kiinteistöjä saneerataan samaan aikaan nykyvaatimusten mukaisiksi. Lauttasaari on hyvä vaihtoehto niille, jotka etsivät tiloja keskustan ruuhkien ulkopuolelta hieman pienemmällä budjetilla. Mikäli ruuhkia haluaa välttää, on vaihtoehtoina myös Ruskeasuo, jossa on tarjolla niin uudempaa ja vanhempaa tilakantaa Mannerheimintien varrella. Jos taas etsinnässä on toimitilat, joissa tulisi olla toimisto- ja varastotilaa, löytyy tiloja parhaiten Konalan tai Herttoniemen ja Roihuvuoren alueilta.

Toimisto Helsinki – kysy vapaita toimistotiloja!

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.