Toimisto Helsinki

Tarvitseeko yrityksesi uudet toimistotilat Helsingistä? Voit etsiä sopivia toimitilavaihtoehtoja hakukoneellamme tai ottaa suoraan meihin yhteyttä ja hoidamme tilojen etsinnän puolestasi. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

 

Miten yhteistyö kanssamme toimii?

 

  • prosessi alkaa toimitilatarpeenne kartoituksella
  • kokoamme teille listan markkinoilla olevista ja kriteereihinne sopivista toimitilavaihtoehdoista
  • järjestämme tilojen katselmuskierroksen ja hoidamme yhteydenpidon omistajien suuntaan
  • olemme tarvittaessa mukananne vuokrasopimusneuvotteluissa aina sopimuksen allekirjoittamiseen asti

 

Tilojen etsinnässä on hyvä muistaa myös se, että jos jokin tila on sijainniltaan erinomainen juuri teidän yrityksellenne, mutta se näyttää huonokuntoiselta tai senhetkiset tilaratkaisut eivät miellytä, on asia usein ratkaistavissa. Lähes kaikki tilat ovat muokattavissa tai ainakin ehostettavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan. Usein myös pohjaratkaisuun on mahdollista vaikuttaa. Lue vinkkimme onnistuneeseen toimitilojen hankintaan.

Toimisto Helsingin keskustassa

 

Helsinki ja sen toimistotilakeskittymät ovat jakautuneet useaan alueeseen. Yksi kysytyimmistä alueista on Helsingin keskusta, johon voidaan lukea mukaan myös Kaisaniemi, Kamppi, Kaartinkaupunki ja Punavuori. Tarjolla on toimistotiloja aina yhden hengen huoneesta pääkonttoritason kiinteistöihin. Varsinkin vanhoissa kiinteistöissä tilat ovat usein uniikkeja, siistejä ja laadukkaita toimistoja, jotka nostavat yrityksen imagoa entisestään. Keskustan alueen vuokrahinnat ovat Suomen kalleimmat, joten jos sinne yrityksen toimitilat haluaa, on oltava myös valmis maksamaan.

 

Keskustassa ja etenkin Kaartinkaupungissa on tarjolla modernisoituja toimistotiloja vanhoissa arvokiinteistöissä. Kaartinkaupunki ja sen ympäristö onkin suosittu finanssialan, konsulttiyritysten ja lakitoimistojen keskuudessa. Kamppi on viime vuosina nostanut suosiotaan keskustasta tiloja etsittäessä. Vanhoja tiloja ja kiinteistöjä on saneerattu, mikä on nostanut tilojen kysyntää alueelta entisestään.

 

 

Muut Helsingin suositut toimistoalueet

 

Hakaniemeä herätetään uudelleen eloon, kun Siltasaarenkadulla on käynnissä iso saneerausprojekti. Alue tulee nostamaan itsensä uudelleen toimistovuokralaisten tietoisuuteen. Myös Vallilla ja Sörnäinen tarjoavat laajan skaalan erilaisia toimistovaihtoehtoja. Alati kehittyvässä Kalasatamassa on vaihtoehtoja niin vanhemmissa kiinteistöissä kuin vasta valmistuneissakin  toimistorakennuksissa.

 

Helsingin keskustasta länteen lähdettäessä tulevat Ruoholahti ja Lauttasaari. Ruoholahdessa on paljon uudempia kiinteistöjä, ja vanhoja kiinteistöjä saneerataan samaan aikaan nykyvaatimusten mukaisiksi. Lauttasaari on hyvä vaihtoehto niille, jotka etsivät tiloja keskustan ruuhkien ulkopuolelta hieman pienemmällä budjetilla. Mikäli ruuhkia haluaa välttää, on vaihtoehtoina myös Ruskeasuo, jossa on tarjolla niin uudempaa kuin vanhempaakin tilakantaa Mannerheimintien varrelta. Jos taas etsinnässä on toimitilat, joissa tulisi olla sekä toimisto- että varastotilaa, löytyy tilavaihtoehtoja parhaiten Konalan, Herttoniemen ja Roihuvuoren alueilta.

OTA YHTEYTTÄ

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, autamme mielellämme.
Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.