04.05.2018

Vuokrattavia toimistotiloja Helsingin keskustan alueella

Kevät on viimein täällä ja ehkä teidänkin yrityksenne olisi aika vaihtaa uusiin toimitiloihin. Tämän kertaiseen blogiin olemme keränneet kohde-esittelyyn muutaman erittäin halutun kiinteistön ja niiden vapautuvia toimistotiloja Helsingin keskustan alueelta.

 

Aleksanterinkatu 15

Aleksanterinkatu 15 sijaitsee Helsingin keskustassa, kävelyetäisyydellä Helsingin Rautatieasemalta ja Mannerheimintieltä. Aleksanterinkatu on yksi Helsingin vilkkaimmista liikekaduista, joka tarjoaa kattavan palveluvalikoiman sekä erinomaisen sijainnin julkisten liikenneyhteyksien varrella. Kiinteistössä on vuokrattavana modernisoituja ja jäähdytettyjä toimitiloja monenlaisten yritysten tarpeisiin. Talossa on yhteensä jopa 12200 m2 vuokrattavaa tilaa. Kiinteistö tunnetaan myös nimellä Atlas-talo.

 

Tällä hetkellä kiinteistössä on vapaana/vapautumassa useita erikokoisia toimistotiloja. Toimitiloja löytyy useita eri kokoja, joten niitä on tarjolla sekä pienille että suurille yrityksille. Lisäksi kiinteistössä toimii Regus Business Center, joka tarjoaa pientoimistohuoneita väliltä 10,5m2- 23,5m2. Pientoimistotilat on mahdollista vuokrata kalustettuna. Sosiaalitilat ovat vuokralaisten yhteiskäytössä. Aleksanterinkadun vapaat toimistotilat löytyvät täältä.

 

Lönnrotinkatu 18

Lönnrotinkadulla on vapautumassa persoonallista loft-henkistä toimistotilaa. Kiinteistössä suoritettiin peruskorjaus, joka valmistui kesällä 2017. Sen aikana tilat uudistettiin sekä pinnoilta, tilajaoilta että tilateknisesti. Peruskorjauksen yhteydessä mm. purettiin laskettuja alakattoja, jotta tiloihin saatiin lisää huonekorkeutta. Myös alkuperäisiä tiiliseinäpintoja on tuotu esille. Lönnrotinkatu 18 sijaitsee Helsingin Kampissa, Haikara-korttelissa. Sijainti on erinomainen erityisesti julkisia liikennevälineitä käyttäville. Lähellä on myös pysäköintihalleja omalla autolla kulkeville. Työmatkapyöräilijöitä varten kiinteistössä on pyöräparkki sekä suihku- ja pukuhuonetilat. Alueella on monipuolinen ravintolatarjonta, lähellä sijaitsee mm. japanilainen ravintola Koto, nepalilainen ravintola Kantipur sekä ravintola Muru.

 

Erottajankatu 15- 17

Erottajankatu 15- 17 on arvokiinteistö, joka sijaitsee Ludviginkadun ja Erottajan kulmauksessa. Rakennuksen toisessa kerroksessa on vastaanottoaula, neuvottelukeskus sekä historiallinen Adams-sali, joka toimii kahvilana, lounasravintolana tai esimerkiksi business lounge-tilana. Kiinteistön sisäpiha on mahdollista kattaa lasilla, jolloin saadaan lisää tilaa esimerkiksi asiakastilaisuuksia varten. Katutasossa toimii erilaisia liikkeitä ja ravintoloita.

 

Nyt on hieno mahdollisuus vuokrata yritykselle pääkonttoritilat erinomaiselta paikalta. Vuokrattavaa toimitilaa on yhteensä 3500 m2, josta toimistoa on 2500 m2 ja yleisiä tiloja on noin 1000 m2. Kiinteistön kerroskoko on noin 500 m2. Toimistotiloja on mahdollista vuokrata myös kerroksittain. Tilat räätälöidään uuden vuokralaisen tarpeiden mukaan. Ullakkokerros remontoidaan uudeksi avotoimistotilaksi. Toimistoja on saatavilla huoneellisina, avotiloina ja niiden yhdistelminä.

Jaa kirjoitus
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo