05.01.2018

Länsimetron varrella sijaitsevia toimitiloja

Länsimetro aukesi vihdoin marraskuussa ja sen varrella olevat toimistotilat tulevat olemaan kyseltyjä kohteita. Esittelemme teille tarkemmin Keilaranta 1:n Keilaniemestä, Niittymäentie 9:n Niittykummusta sekä Ison Omenan kauppakeskuksen Matinkylästä.

 

Keilaranta 1:n toimitilat

 

Keilaranta 1 sijaitsee keskeisellä paikalla Espoon Keilaniemessä. Alueelle on erinomaiset liikenneyhteydet Kehä I:stä ja Länsiväylää pitkin. Länsimetron valmistuminen paransi liikenneyhteyksiä entisestään. Kiinteistössä on autohalli, jossa on yli 400 autopaikkaa. Yritysten toimintaa tukevat saatavilla olevat palvelut, joita ovat esimerkiksi aula- ja vastaanottopalvelu, siivouspalvelut, vartiointi- ja turvapalvelut, auditorio- ja kokoustilat, kuntosali, edustus- ja saunatilat sekä lounasravintola. Kiinteistöllä on LEED®Platina-ympäristösertifikaatti.

Keilaranta 1:n toimitilat ovat muunneltavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan. Kiinteistön kerrospinta-ala on 627 m2, joka voidaan jakaa useammalle käyttäjälle alkaen 117 m2 osiin. Talossa toimivasta toimistohotellista on myös mahdollista vuokrata pientoimistotilaa ja kellarikerroksesta löytyy myös pieniä varastotiloja.

 

Niittymäentie 9:n toimistokokonaisuus

 

Niittymäentie 9 sijaitsee hyvällä paikalla Espoon Niittykummussa, alle 500 metrin päässä Länsimetron Urheilupuiston asemasta.

Vuokrattavaa toimitilaa löytyy yhteensä 4500 m2 neljässä kerroksessa. Ensimmäisessä kerroksessa on valmius aulapalvelulle ja lounasravintolalle sekä 438 m2 toimisto-/näyttelytilaa. Toisessa kerroksessa on 1602 m2 toimistotilaa. Kolmannen kerroksen koko on 876,5 m2 ja neljännessä kerroksessa on 476 m2 toimistotilaa. Lisäksi kiinteistössä on saunatilat. Kellarikerroksessa on pieniä varastotiloja, pyöräparkki ja sosiaalitilat. Tavaraliikenne on mahdollista kerroksiin erillisen tavarahissin kanssa. Pysäköintipaikkoja kiinteistöllä on pihalla 157 kpl ja hallipaikkoja 46 kpl. Autohallissa on myös autonpesupaikka. Kiinteistön tilat ovat helposti muokattavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan.

 

Kauppakeskus Iso Omenan liike- ja toimistotilat

 

Kauppakeskus Iso Omena sijaitsee Espoon Matinkylässä. Se tarjoaa monipuolisia muodin, sisustuksen ja vapaa-ajan palveluja. Kauppakeskuksessa on erinomaiset päivittäistavarapalvelut sekä monipuoliset kahvila- ja ravintolapalvelut. Kauppakeskuksen pysäköintihallissa on 2 tunnin ilmainen pysäköinti. Myös Tynnyripuiston ulkopysäköintialueella on 4 tunnin ilmainen pysäköinti kauppakeskuksen asiakkaille.

Kauppakeskuksella on erinomainen sijainti Länsiväylän varrella, lähellä Kehä II:sta. Se on hyvin saavutettavissa sekä omalla autolla että julkisilla kulkuneuvoilla.

Kauppakeskus Iso Omenassa on tällä hetkellä vapaana useita eri kokoisia toimisto- ja liiketiloja. Tutustu Iso Omenan vapaisiin toimitiloihin pääset tutustumaan vapaiden toimitilojen listauksessamme, kohteen löydät osoitteella Piispansilta 11 ja Piispansilta 13.

Jaa kirjoitus
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo