16.05.2019

Toimitilat Leppävaaran alueella

Esittelemme teille erinomaisia vuokrauskohteita Suur- Leppävaaran alueelta. Kaikki Leppävaaran alueen toimitilat löydät myös hakukoneestamme tai voit ottaa meihin yhteyttä ja etsimme vaihtoehdot teille puolestanne.

 

Alberga Business Park

 

Alberga Business Park sijaitsee keskeisellä paikalla Espoon Leppävaarassa, aivan kauppakeskus Sellon naapurissa. Sen sijainnin ansiosta sinne on helppo päästä sekä julkisella liikenteellä että omalla autolla. Kiinteistö koostuu 5 eri rakennuksesta, joista viimeisin valmistui vuoden 2017 vuoden lokakuussa.

 

Alberga Business Park soveltuu sekä suurille että keskisuurille yrityksille, jotka arvostavat uudenlaisten toimitilojen mahdollistamaa työhyvinvointia ja tuottavuutta. Kohde on erinomainen myös kasvuyrityksille, sillä tilojen laajentaminen voidaan toteuttaa helposti. Alberga tarjoaa yrityksille erinomaiset synergiaedut sekä monipuoliset liiketoimintaa tukevat palvelut, joihin lukeutuvat muun muassa monipuoliset catering- ja ravintolapalvelut, aula- ja tietoliikennepalvelut sekä erikseen vuokrattavat kokous- ja koulutustilat.

 

Säterinportti

 

Säterinportti on moderni toimistokiinteistö, joka koostuu viidestä toisiinsa yhdistetystä rakennuksesta, joissa on vuokrattavaa tilaa yli 34 000 m2. Kiinteistöllä on erinomainen sijainti Turunväylän ja Kehä I:n läheisyydessä, loistavien julkisten liikenneyhteyksien varrella.

 

Tarjolla on erittäin kattava palveluvalikoima, jossa työntekijöiden viihtyvyys ja hyvinvointi on huomioitu. Säterinportin tilat on modernisoitua ja samalla sinne rakennettiin mukavuusalue, joka tarjoaa työntekijöille sekä monipuoliset liikuntatilat että rennon kohtaamispaikan, jossa voi verkostoitua esimerkiksi pelikonsolien äärellä. Tarjolla on myös mm. hieroja, parturi-kampaamo ja leikkipaikka lapsille. Säterinportille on lisäksi myönnetty BREEAM In-Use sertifikaatti.

 

Säterinportti

 

Quartetto Business Park

 

Quartetto Business Park koostuu 9 toimistorakennuksesta, joka tarjoaa modernit toimitilat erikokoisten yritysten tarpeisiin Espoon Leppävaarassa. Kiinteistö sijaitsee kävelyetäisyydellä kauppakeskus Sellosta ja juna-asemasta. Kohteeseen on hyvät liikenneyhteydet kehäteitä ja Turunväylää pitkin.

 

Quartetto Business Parkista löytyvät mm. aulapalvelu, hyvät ravintola- ja kahvilapalvelut, vuokrattavia kokoustiloja, auditorio, kuntosali sekä sauna- ja edustustilat. Quartetto on rakennettu vuosina 2001-2012 ja vuokrattavaa tilaa on yhteensä n. 100 000m2. Toimistot ovat ulkonäöltään moderneja ja nykyaikaisella tekniikalla varustettuja.

 

 

Stella Business Park

 

Stella Business Park koostuu neljästä talosta ja se sijaitsee Espoon Leppävaarassa. Terra, Luna, Nova ja Solaris ovat kytketty toisiinsa Kiinteistöllä on hyvä sijainti Kehä I:n ja Turunväylän välittömässä läheisyydessä. Kauppakeskus Sello on lyhyen matkan päässä. Stella Business Park tarjoaa yrityksille uudenaikaista ja tehokasta toimistotilaa, jota voidaan muunnella vuokralaisen tarpeiden mukaan.  Yrityksille on tarjolla monipuoliset palvelut, kuten aulapalvelu, kaksi lounasravintolaa, kuntosali, parturi-kampaamo, hieronta- ja terveyspalveluja sekä vuokrattavia kokoustiloja.

 

Stella BP tarjoaa yrityksille loistavat puitteet menestymiseen.

 

Jaa kirjoitus
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo