11.02.2020

Unioninkatu 30 – Wuorion talo

Wuorion talo on näyttävä, lähes 200-vuotias arvokiinteistö Helsingin keskustassa, Kauppatorin laidalla. Taloa on läpi vuosikymmenten muokattu vastaamaan aikakautensa trendejä ja tarpeita. Tämä historiallinen kiinteistö on rakennettu vuonna 1831 alun perin kolmikerroksiseksi asuintaloksi, jonka jälkeen siihen on vuosien saatossa rakennettu uusia kerroksia.

 

Wuorion talon tunnetuin tuntomerkki on varmasti neljää mieshahmoa esittävät veistokset kiinteistön julkisivussa. Alastomat mieshahmot ovat kuvanveistäjä Felix Nylundin tekemiä vuosilta 1913-1914 ja ne esittävät vasemmalta päin katsottuna tiedettä, kauppaa, teollisuutta ja käsityötä.

 

Kiinteistö on juuri modernisoitu ja siihen rakennetaan uutta laajennusosaa, joka parantaa entisestään tilojen käytettävyyttä ja mahdollistaa entistä enemmän kokovaihtoehtoja. Laajennusosa tulee yhdistämään alun perin U:n muotoisen rakennuksen päät toisiinsa, jonka ansiosta Wuorion talossa voi ensimmäistä kertaa kulkea kerrosten ympäri. Laajennusosan viihtyvyyttä lisää myös yläkerroksista aukeavat ainutkertaiset näkymät Kauppatorin ja Helsingin keskustan yli.

 

Wuorion talon vuokrattavat toimitilat löytyvält täältä.

 

Monipuoliset palvelut käden ulottuvilla

 

Wuorion talo sijaitsee Helsingin liikemaailman ytimessä Unioninkadulla, leikaten Aleksanterinkadun ja Esplanadit. Kiinteistön ensimmäisessä kerroksessa on esimerkiksi kahvilaksi, ravintolaksi tai näyttäväksi liiketilaksi soveltuvia katutason tiloja, ja ylemmissä kerroksissa toinen toistaan upeampia toimistotiloja, kaiken kokoisille yrityksille ja yksilöllisiin tarpeisiin.

 

Kiinteistön etupuolella sijaitsee ikkunat suoraan vilkkaalle Unioninkadulle ja rakennusta ympäröivät lukuisat ravintolat, erikoisliikkeet ja historialliset arvokiinteistöt. Kävelyetäisyydellä sijaitsevat muun muassa Kauppatori, Senaatintori sekä Allas Sea Pool.

 

Keskustan alueella palvelee paljon tasokkaita hotelleja ja upeita ravintoloita, jotka mahdollistavat myös kansainvälisen liiketoiminnan vaivattoman sujumisen. Kysyntä alueella on kovaa, ja tulee vain kovenemaan entisestään, joten nappaa tästä pian yrityksellesi ensiluokkainen liikepaikka.

 

Voit myös tutustua välityksessämme oleviin Helsingin keskustan toimitilavaihtoehtoihin sivuillamme.

 

Me autamme tilojen löytämisessä

 

Bureau Toimitilat pystyy vastaamaan toimitilatarpeeseesi, sillä meillä on välityksessä kaikkien suurten ja monen pienemmänkin kiinteistönomistajan tilat. Kannattaa myös huomioida se, että kaikkia tiloja emme saa markkinoida julkisesti, nämä kohteet saat tietoosi vain ottamalla meihin yhteyttä. Pystymme tarjoamaan teille yhdellä yhteydenotolla kaikki teidän tarpeisiinne sopivat toimitilat Unioninkadulta ja koko ympäröivältä keskusta-alueelta.

 

Jaa kirjoitus
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo