06.05.2019

Vallilan toimistotarjontaa

Vallila on yksi Helsingin kantakaupungin pohjoisimmista osista, jossa asuu yli 10 000 ihmistä. Valllila tunnetaan hyvin urbaanin kaupunginosana, jonka alueella myös työpaikat ovat lisääntyneet viimeisten vuosien aikana. Teollisuuskadun toisella puolella sijaitsee historiallinen Vallilan ratapiha, jota muutetaan parhaillaan asuin- ja toimistoalueeksi.

 

Vallilan läpi kulkee useita vilkasliikenteisiä teitä, joista tunnetuimpia ovat Teollisuuskatu, Mäkelänkatu ja Sturenkatu. Näiden teiden varsilta löytyy useita toimitilakiinteistöjä. Toimitilaa etsiville on tarjolla vanhaa, industrial- henkeä huokuvaa toimistoa sekä modernimpaa monitilatoimistoa. Esittelemme muutaman kiinteistö- vaihtoehdon seuraavassa tarkemmin.

 

Sturenkatu 21- Arvokas funkkiskiinteistö

Sturenkatu 21:n toimistokiinteistö sijaitsee näkyvällä paikalla Sturenkadun ja Teollisuuskadun kulmassa. Tämä funkkis- kiinteistö on rakennettu vuonna 1939 ja se on Museoviraston suojelema kohde. Tilat ovat kuitenkin tarvittaessa muokattavissa vuokralaisen tarpeiden mukaisesti.

 

Sturenkatu 21:ssä toimii Sture Cafe Club, jossa on mm. lounastarjontaa sekä live-musaa viikonloppuisin. Kiinteistön vieressä on bussi- sekä raitiovaunupysäkit. Muun muassa raitiovaunut 1, 6, 7 ja 8 kulkevat kiinteistön vierestä. Kiinteistön toimitilat soveltuvat hyvin esimerkiksi toimisto- ja koulutuskäyttöön. Tutustu vapaisiin toimitiloihin täällä.

 

 

Teollisuuskatu 21 vastaanotto- ja aulatilat

 

Teollisuuskatu 21- muuntojoustavat toimitilat

Teollisuuskatu 21 on toimisto- ja liikekiinteistö Helsingin Vallilassa. Se on peruskorjattu vuonna 2010. Kiinteistö sijaitsee Teollisuuskadun ja Elimäenkadun varrella ja vuokrattavaa pinta-alaa löytyy noin 19 000 neliötä. Kohteella on myös LEED Gold-tason ympäristösertifikaatti.

 

Kiinteistö tarjoaa vuokralaisilleen useita lounasravintola- vaihtoehtoja, erikseen vuokrattavissa olevat kokous- ja neuvottelutilat sekä aulapalvelun. Pysäköintipaikkoja kiinteistössä on noin 100 autopaikan verran ja naapurissa sijaitsevassa pysäköintihallista on mahdollisuus vuokrata lisäpaikkoja yritysten käyttöön. Vapaita toimitiloja löytyy tällä hetkellä monissa eri kokoluokissa, joten ota meihin yhteyttä ja käydään tutustumassa kohteen eri vaihtoehtoihin.

 

Satamaradankatu 1- historiallinen tehdaskiinteistö

Satamaradankatu 1 1930-1940- lukujen aikana rakennettu tehdaskiinteistö, jonka on suunnitellut arkkitehti Erkki Huttunen. Tyylisuunnaltaan kiinteistö edustaa funktionalismia. Se sijaitsee hyvällä paikalla, lähellä Sturenkadun ja Teollisuuskadun risteystä.

 

Kohde on osa Vallilan Ässäkorttelia ja se on tällä hetkellä peruskorjauksessa. Kiinteistön tilat ovat valoisia ja avaria. Saneerauksen jälkeen ne vastaavat nykypäivän toimistovuokralaisen tarpeisiin niin ulkonäöltään kuin tekniikaltaan. Kohde valmistuu saneerauksesta vuoden 2020 keväällä. Mikäli haluat tilat yrityksellesi tästä kiinteistöstä, on hyvä aloittaa neuvottelut ja tilan muutosten suunnittelu jo nyt.

 

 

Hakukoneellamme löydät kaikki markkinoilla olevat toimitilat Vallilan, Kalasataman, Sörnäisten ja Hermannin alueelta. Hakukoneeseemme pääset tästä.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa kirjoitus
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo