Toimistotila, Pasila

Maistraatinportti 4 - 784.00 m²

Toimitilan kuvaus

Hyväkuntoista toimistotilaa Länsi-Pasilasta, hyvien kulkuyhteyksien varrelta.

Kiinteistön 5. kerroksessa on vuokrattavana 784m2 toimistotila, joka koostuu tällä hetkellä huoneista ja neuvotteluhuoneista. Tila on kuitenkin mahdollista muokata osittain tai kokonaan avonaiseksi.

Maistraatinportti 4 on toimisto- ja liikekiinteistö Helsingin Pasilassa. Kiinteistöön on hyvät bussi- sekää raitiovaunuyhteydet. Pasilan asema sekä Kauppakeskus Tripla sijaitsevat kävelymatkan päässä.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (6)
Kohteen tiedot
Sijainti Maistraatinportti 4
Kaupunginosa Pasila
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 784.00 m²
Kerros 5 Kerros
Energialuokka F
Neliöhintaluokka 15 - 19€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Kävelyetäisyyden päässä Pasilan juna-asemasta. Bussi- ja raitiovaunupysäkit välittömässä läheisyydessä.
Palvelut Länsi-Pasilan palvelut aivan kävelyetäisyydellä. Kiinteistössä lounasravintola ja autohalli. Autopaikkoja vuokrattavissa myös Länsi-Pasilan pysäköintihallista.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo