Toimistotila, Pitäjänmäki

Valimotie 16 - 143.00 m²

Toimitilan kuvaus

Modernia toimistotilaa Helsingin Pitäjänmäeltä, Valimo Parkista.

Tämä siisti 143m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 1. kerroksessa. Tila on avonainen ja siihen kuuluu oma wc-tila. Keittiö on mahdollista rakentaa.

Valimotie 16 eli Valimo Park sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Pitäjänmäellä, aivan Vihdintien tuntumassa. Valimon junaseisake sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä ja lähin bussipysäkki sijaitsee aivan kiinteistön edessä.

Valimo Parkissa on tasokas lounasravintola ja aulapalvelu. Lisäksi kiinteistössä on vuokrattavia neuvottelutiloja, 120 hengen auditorio, kuntosali, pyöräparkki, sosiaalitilat miehille ja naisille, sekä edustus- ja saunatilat kattoterassilla ja paljulla. Kiinteistössä on tilava pysäköintihalli, jossa on myös sähköautojen latauspaikkoja. Vuokralaisille on tarjolla lisäksi monipuoliset palvelut. Kiinteistön tilat on hiljattain saneerattu.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (21)
Kohteen tiedot
Sijainti Valimotie 16
Kaupunginosa Pitäjänmäki
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 143.00 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 19.5 - 23.5€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset liikenneyhteydet junilla ja busseilla. Lyhyt matka Vihdintielle ja Kehä I:lle.
Palvelut Kiinteistössä on aulapalvelu, lounasravintola, kahvila, neuvottelutiloja, auditorio, sauna- ja edustustilat, kuntosali.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo