Toimistotila, Keilaniemi

Keilaranta 8 - 739.00 m²

Toimitilan kuvaus

Edustavaa toimitilaa Keilaniemestä.

Tämä 739m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 3. kerroksessa. Toimistossa on oma lounge-aula, avotilaa, neuvotteluhuoneita sekä omat keittiö- ja wc-tilat. Vapautuminen joulukuussa 2023.

Keilaranta 8 tarjoaa valoisat ja avarat toimitilat, joita voidaan muunnella yrityksen tarpeiden mukaan. Kiinteistössä on jäähdyttävä ilmanvaihto ja nykyaikainen infrastruktuuri. Kiinteistöissä on tarjolla monipuoliset palvelut, kuten kuntosali, spa-osasto, kaksi lounasravintolaa. Nykyaikaiset aulapalvelut, toistakymmentä kokous- ja edustustilaa sekä yli 100:n hengen auditorio. Kiinteistössä on oma pysäköintihalli.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (22)
Kohteen tiedot
Sijainti Keilaranta 8
Kaupunginosa Keilaniemi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 739.00 m²
Kerros 3 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Länsiväylän, Kehä I ja Turun moottoritien varrella. 330 pysäköintipaikkaa, joista suurin osa kellarikerroksen paikoitushallissa. Bussipysäkit 100-300 metrin päässä, Länsimetro 200 metrin päässä.
Palvelut Kiinteistöissä on tarjolla monipuoliset palvelut, kuten kuntosali, kaksi lounasravintolaa. Nykyaikaiset aulapalvelut, toistakymmentä kokous- ja edustustilaa sekä yli 100:n hengen auditorio.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo