Toimistotila, Sörnäinen

Lautatarhankatu 6 - 896.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa Lindström Talossa urbaanin Kalasataman alueella.

Tämä 896 m2 toimisto on pääosin avonainen, ja siihen kuuluvat omat keittiö- ja wc-tilat. Toimistossa on myös pieni varasto. Tila on mahdollista jakaa 350m2-470m2 osiin.

Lautatarhankatu 6 eli Lindström talo on 1900-luvun tehdashenkinen kiinteistö, joka on saneerattu vuonna 2013. Se sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella koko ajan kehittyvän Kalasataman alueella. Kiinteistön tilat ovat tehdashenkisiä ja joustavasti muokattavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan.

Kiinteistössä on monipuoliset palvelut kuten ravintola- ja kokouspalvelu, aula- ja toimistopalvelut, auto- ja rengaspalvelut, klubiauto sekä pesulapalvelut. Urbaania tunnelmaa luo lisäksi vieressä sijaitseva Teurastamo palveluineen.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (5)
Kohteen tiedot
Sijainti Lautatarhankatu 6
Kaupunginosa Sörnäinen
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 896.00 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 19 - 23€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Hyvät kulkuyhteydet omalla autolla Itäväylää pitkin.
Palvelut Kiinteistössä monipuoliset palvelut yrityksen liiketoiminnan tueksi. Niihin lukeutuvat mm. lounasravintola, kokoustilat sekä aulapalvelu. Teurastamon ja Kauppakeskus Redin palvelut kävelyetäisyydellä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo