Toimistotila, Ydinkeskusta

Aleksanterinkatu 9 - 642.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa erinomaisella paikalla Helsingin ydinkeskustassa.

Tämä 642m2 toimisto sijaitsee kiinteistön 4. kerroksessa. Tila on pääosin avotilaa ja sisältää työ- ja neuvottelutiloja. Lisäksi tilassa on omat keittiö- ja wc-tilat. Tila on mahdollista yhdistää saman kerroksen 488m2 tilan kanssa, jolloin kokonaisuudeksi saadaan 1130m2. Myös pienemmät tilavaihtoehdot ovat mahdollisia. Kuvat ovat 488m2 toimitilasta. Tämä tila on osittain raakapinnoilla ja se voidaan remontoida kuvia vastaavalle tasolle.

Aleksanterinkatu 9 on toimisto- ja liikekiinteistö, joka sijaitsee loistavalla paikalla Aleksanterinkadun ja Kluuvinkadun kulmassa. Kauppakeskus Kluuvi sijaitsee aivan vieressä ja tarjoaa kattavat palvelut sekä inspiroivan työympäristön.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (18)
Kohteen tiedot
Sijainti Aleksanterinkatu 9
Kaupunginosa Ydinkeskusta
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 642.00 m²
Kerros 4 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 38 - 42€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Loistavat liikenneyhteydet sekä julkisilla että omalla autolla. Aleksia pitkin kulkevat useat raitiovaunulinjat ja Päärautatieasema on kivenheiton päässä kiinteistöstä.
Palvelut Ympärillä Helsingin keskustan alueen runsas palveluvalikoima.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo