18.02.2019

Varasto- ja logistiikkatiloja Helsingissä ja Vantaalla

Tämän kertainen blogimme keskittyy suuriin varasto- ja logistiikkakeskuksiin Helsingin ja Vantaan alueella. Pääkaupunkiseudun varasto- ja teollisuustilojen vajaakäyttöaste oli Catellan uusimman markkinakatsauksen (kevät 2019) mukaan 4,6 %, mikä tarkoittaa 365 000 mtyhjää tilaa.  Suurin muutos käyttöasteissa tapahtui Vantaan alueella, jossa vajaakäyttöaste laski 2,6 % eli yli 70 000m2. Erityisesti modernit logistiikkatilat lentokentän läheisyydessä kiinnostivat yrityksiä.

 

Helsinki

 

Vuosaaren logistiikkakeskus Port Gate eli Seilorinkatu 1

sisältää siistiä terminaali- ja varastotilaa sekä modernia toimistotilaa. Keskus tarjoaa nykyaikaiset työskentelypuitteet ja palvelut yrityksille sen toiminnan tueksi.

Port Gaten varastotilat ovat vapaalta korkeudeltaan 6 tai 9 metriä. Varastot soveltuvat hyvin sekä pitkäaikaiseen että nopeaan varastointiin. Logistiikkakeskuksen palveluihin kuuluu muun muassa konttien ja trailerien siirto- ja korjauspalveluita.

Keskuksesta löytyy myös vapaita toimistotiloja monipuolisilla palveluilla. Tarjolla on esimerkiksi vastaanotto- ja postituspalvelu, puhelinvaihde, henkilöstöravintola, kahvila ja catering-palvelu. Lisäksi vuokralaisten käytössä on muun muassa kuntosali sekä sauna- ja edustustilat.

Logistiikkakeskuksesta on loistavat liikenneyhteydet koko maahan. Kehä III on erittäin lähellä, mikä mahdollistaa nopeat kuljetukset eri puolille Suomea. Alueelle tulee myös oma rataverkko, joka yhdistyy päärataan. Vapaisiin varasto- ja logistiikkatiloihin voit tutustua täällä hakemalla kohteita osoitteella Seilorinkatu 1.

 

Vantaa

 

Grand Cargo Terminal

on uudenaikainen logistiikkakeskus keskeisellä paikalla Kehä III:n läheisyydessä. Kohde tarjoaa yrityksille erinomaiset puitteet kehittää liiketoimintaansa ja parantaa kustannustehokkuuttaan. Tilat soveltuvat erityisesti pk-yrityksille. Kiinteistössä on maalämpö ja aurinkopaneelit. Vuokralaisella on lisäksi mahdollisuus kiinteistöpalveluihin, joihin lukeutuvat mm. kulunvalvonta, jätehuolto sekä vartiointipalvelut. Kiinteistön lähettyvillä pari lounasravintolaa.

 

Kohde on hyvin saavutettavissa Hämeenlinnanväylän ja Tuusulanväylän läheisyyden takia. Kehä III:n varrella ja Helsinki-Vantaa lentokenttä lyhyen matkan päässä. Kohteessa on vapaana tällä hetkellä varasto- ja toimistotilaa välillä 297m2– 1898m2. Niihin voit tutustua tarkemmin täällä osoitteella Tahkotie 1.

 

Tikkurilantie 146

on varasto- ja toimistokiinteistö lentokentän läheisyydessä, Vantaan Viinikkalassa. Kiinteistöltä on hyvät yhteydet Kehä III:lle, Hämeenlinnanväylälle ja muille pääväylille. Lentokenttä ja Kauppakeskus Jumbo ovat noin 5 minuutin ajomatkan päässä.

 

Tikkurilantie 146:ssa on isot piha-alueet ja riittävästi pysäköintitilaa. Kiinteistön 1.-3. kerroksissa on henkilö- ja tavarahissiyhteys. Toimistotiloista on lisäksi sisäyhteys varastotiloihin. Lisäksi tiloissa CAT5-kaapelointi ja valokuitu. Kiinteistö on hyvin huollettu ja tiloja on mahdollista muokata yrityksen tarpeiden mukaan.  Vapaita varasto- ja toimistotiloja löytyy väliltä 160m2– 2100m2.

Jaa kirjoitus
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo