18.03.2019

Virtatalo – Rajatorpantie 8

Virtatalosta uuttaa virtaa työntekoon 

 

Rajatorpantie 8 eli nykyinen Virtatalo on vuonna 1987 rakennettu toimistokiinteistö, joka toimi pitkään Imatran Voiman pääkonttorina. Rakennuksen on suunnitellut arkkitehti ja professori Erik Kråkström. Virtatalo on massiivinen rakennus, joka ei varmasti jää huomaamatta.  

 

Myyrmäki on kaupunginosa, joka värähtelee ainutlaatuista energiaa. Kehittyvä Myyrmäki tarjoaa loistavat puitteet liiketoiminnan pyörittämiseen. Helppo sijainti kehäradan ja Hämeenlinnanväylänvarrella, alueen poikkeuksellisen kattavat palvelut sekä toimisto- ja tapahtumakiinteistö VIRRAN uudistuneet tilat tekevät Myyrmäestä houkuttelevan kohteen pääkaupunkiseudulla toimiville yrityksille. Lähialueelta löytyy useita virastoja, oppilaitoksia sekä terveys- ja liikuntapalveluita. Myyrmäki on n. 20 minuutin päässä Helsingin keskustasta ja 15 minuutin päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä. 

 

Kiinteistö on Myyrmäen parhaalla paikalla ja rakennuksesta löytyy edustavat tilat niin pienelle kuin isollekin yritykselle. Kulkuyhteydet Rajatorpantie 8:iin ovat hyvät käytit sitten omaa autoa tai julkista liikennettä.  

 

Virtatalon monipuoliset palvelut 

 

Uudistettu Virtatalo tarjoaa käyttäjälle mieluisan kokemuksen. Rakennuksesta löytyy kuntosali, konferenssikeskus, lastauslaituri sekä runsaasti varastotilaa. Konferenssikeskus muodostuu auditoriosta (150 hlö) sekä pienemmästä salista (50 hlö).  

Virtatalossa on yhteensä seitsemän kerrosta ja pinta-alaa 44 500m2. Kokoustiloja löytyy runsaasti ja ne ovat isoja tiloja. Uudistuksen jälkeen talossa on  tiloja vapaa-ajan, kulttuurin ja oppimisien käyttöön sekä majoitusta, co-working- ja liiketiloja.  

 

Lounasravintola Virta tarjoaa monipuoliset aamupalat ja lounaat asiakkaille ja se on auki pitkälle iltapäivään. Aamupalaksi on tarjolla smoothieita, tuoremehua ja erilaisia juomia. Lounasbuffetissa on tarjolla niin kotimaista ruokaa kuin ulkomaalaisia herkkuja. Lounaissa huomioidaan terveellisyys, monipuolisuus ja erilaiset ruokavaliot.  

 

Myyrmäki 60-luvulta tähän päivään 

 

Myyrmäki on yksi pääkaupunkiseudun aluekeskuksista ja sen suuralueella osuu n. 56 000 ihmistä. Asukastiheys on korkea ja sijainti on oivalla paikalla Kehäradan varrella. Myyrmäen historia ulottuu 1960-luvun loppupuolelle, jolloin ensimmäiset asukkaat pääsivät muuttamaan Uomatien ympäristöön. Siitä lähtien alueen infrastruktuuri on kehittynyt ja väkiluku kasvanut.  Nykyisin Myyrmäessä asuu n. 17 000 ihmistä ja alue kasvaa koko ajan.  

 

Virtatalo sijaitsee hyvällä paikalla Myyrmannin kauppakeskuksen vieressä. Pysäköintipaikkoja löytyy kellarikerroksesta n. 240 ja viereisestä pysäköintilaitoksesta n. 1000, joka on yhdistettynä kiinteistöön maanalaisella käytävällä.  

 

Tutustu kohteen vapaisiin tiloihin hakukoneessamme hakusanalla Rajatorpantie 8. 

Jaa kirjoitus
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo