Production, Sörnäinen

Vilhonvuorenkatu 11 - 406.00 m²

About the place

Toimisto-/tuotantotilaa Helsingin Sörnäisissä.

Kiinteistön 2. kerroksessa 406m2 toimitila, joka soveltuu toimistokäyttöön tai työ-/tuotantokäyttöön. Tila on osittain varastoa, ja siihen on tavarahissiyhteys. Ikkunoita on ainoastaan tilan toisella puolella. Tila on hyvässä kunnossa ja sen yläpuolella sijaitsee kuntosali.

Sörnäisissä sijaitsevalla Hattutehtaalla on pitkä historia, joka on saanut alkunsa huopahattujen ja kahvin tuottamisesta. Nykyään tämä punatiilinen tehdasrakennus tarjoaa inspiroivan työympäristön ja erinomaiset tilat hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Tällä hetkellä Hattutehtaalla toimii paljon luovan alan yrityksiä, jotka muodostavat aktiivisen yhteisön. Rakennuksessa toimii myymälöitä, kahvila, lounasravintola sekä kuntosali ja vuokrattavissa on neuvottelu- ja kokoustiloja. Kiinteistön toimitilat sijaitsevat kolmessa siivessä, ovat moderneja ja vuokralaiselle sopiviksi muunneltavissa.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (14)
Target information
Location Vilhonvuorenkatu 11
Part of the city Sörnäinen
Contract Type Rent
Floor Plan 406.00 m²
Floor 2 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 13 - 17€/m2

Services in the area

Connections Loistavat julkisen liikenteen yhteydet. Metrolle n. 200m matka, hyvät raitiovaunu- ja bussiyhteydet. Kiinteistössä pysäköintihalli.
Services Kiinteistössä lounasravintola. Sörnäisten alueen palvelut ympärillä.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo