Lieke Asianajotoimisto Oy

Lieke Asianajotoimisto lähti etsimään uusia toimitiloja keväällä 2022. Uusiin toimistotiloihin kaivattiin lisää tilaa ja joustavuutta.

Kun tarve uusille tiloille tuli ajankohtaiseksi, Lieke oli suoraan yhteydessä Bureau Toimitiloihin. Bureau oli entuudestaan tuttu toimija, sillä sama välittäjä löysi heidän aiemmatkin tilansa 7 vuotta sitten.

 

”Olimme suoraan yhteydessä Bureau Toimitilojen toimitusjohtaja Mikko Kivimäkeen, koska Bureau oli auttanut meitä aiemminkin. Emme etsineet uusia toimitiloja muista kanavista”, kertoo Lieke Asianajotoimiston toimitusjohtaja, osakas Ville Vyyryläinen.

 

Toimitilojen etsintäprosessi eteni sujuvasti eikä eteen tullut suurempia haasteita. Lieke etsi muuntelukykyisiä toimistotiloja, joissa olisi riittävästi työ- ja neuvotteluhuoneita, viihtyisät yhteistilat sekä sosiaalitilat. Yritykselle oli tärkeää löytää tilat, jossa toimiston saa jaettua erillisiin asiakas- ja työskentelytiloihin.

 

”Välittäjä tunsi yrityksemme ja tarpeemme jo entuudestaan hyvin, joten emme käyneet lainkaan turhilla näytöillä. Välittäjä selvitti meille kaiken valmiiksi ja saimme vain saapua paikalle katsomaan sopivia toimitiloja ”, Vyyryläinen kertoo.­

 

Uudet tilat löytyivät lopulta Helsingin ydinkeskustasta, osoitteesta Aleksanterinkatu 11. Toimistotilat remontoitiin kauttaaltaan Liekkeen brändin mukaisiksi ja yritys pääsi muuttamaan uusiin tiloihin elokuussa 2023.

 

”Onnistuneet toimitilaprojektit ovat usein lopputulos hyvistä kumppanuuksista ja asiantuntevista ihmisistä. Lieke Asianajotoimisto oli meille entuudestaan tuttu toimija ja on ollut ilo olla heidän kumppaninaan toimitilaprojekteissa. Tällä kertaa mukavana lisämausteena tilaprojektissa oli, että uusien toimitilojen haluttiin tukevan heidän brändiuudistustaan. Täytyy sanoa, että lopputulos oli kyllä huikea ja siitä iso kiitos kuuluu myös muotoilutoimisto Rune & Bergille”, kertoo Mikko Kivimäki.

 

Lieke Asianajotoimisto suosittelisi Bureaun palveluja muillekin yrityksille. ”Bureau Toimitilat on luotettava, mutkaton ja helposti lähestyttävä toimija, joka ymmärtää asiakkaiden tarpeita”, Ville Vyyryläinen kuvailee.

Välittäjä tunsi yrityksemme ja tarpeemme jo entuudestaan hyvin, joten emme käyneet lainkaan turhilla näytöillä. Välittäjä selvitti meille kaiken valmiiksi ja saimme vain saapua paikalle katsomaan sopivia toimitiloja.

Ville Vyyryläinen Toimitusjohtaja, osakas, Lieke Asianajotoimisto Oy
Haaste Yritys tarvitsi muuntelukykyiset toimistotilat, jossa olisi riittävästi huoneita sekä viihtyisät yhteistilat. Toimiston tuli olla helposti jaettavissa erillisiin asiakas- ja työskentelytiloihin. Ratkaisu Sopivat toimistotilat löytyivät Helsingin ydinkeskustasta, osoitteesta Aleksanterinkatu 11. Tilat remontoitiin täysin yrityksen brändin mukaisiksi. Tilan koko 1142 m² Tilatyyppi Toimisto
Lieke Asianajotoimisto Oy

Lieke Asianajotoimisto Oy on keskittynyt energian ja infrastruktuurin, rakentamisen sekä julkisen sektorin liikejuridiikkaan. He ratkaisevat asiakkaiden oikeudellisia haasteita monipuolisesti juridiikan eri osa-alueilla yhtiöoikeudesta riidanratkaisuun ja työoikeudesta tietosuojaan. Lieke tarjoaa oikeita ratkaisuja tiiviin asiakasyhteistyön tuloksena.

 

Lue lisää yrityksen toiminnasta