Business, Helsinki-Vantaan lentoasema

Lentäjäntie 1 - 97.50 m²

About the place

Toimisto-/liiketilaa Avia Fleetissä, Helsinki-Vantaan lentokentän välittömästä läheisyydestä.

Tämä 97,5m2 toimitila sijaitsee kiinteistön katutasossa. Tila soveltuu toimistoksi tai liiketilaksi. Tilassa on avotilan lisäksi yksi huone, taukotila, suihku ja oma wc. Tilan yhteydessä on mahdollista vuokrata 40m2 varastotila. Liiketila ei sovellu ravintola-, kahvila- tai parturikampaamotoimintaan. This premise is not suitable for a restaurant, cafeteria or a barber shop.

Lentäjäntie 1 eli Avia Fleet sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoaseman alueella, lähellä terminaali 2:sta. Kiinteistössä toimii mm. lentoyhtiöitä, lääkärikeskus Mehiläinen sekä Scandic Helsinki Airport. Hotelli Hilton sijaitsee kiinteistön vastapäätä. Kiinteistössä on monipuoliset palvelut, kuten aulapalvelu, kuntosali ja lounasravintola. Toimitiloja on vuokrattavana seitsemässä kerroksessa. Tilakokoja löytyy joustavasti pientoimistoista suurempiin kokonaisuuksiin asti.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (13)
Target information
Location Lentäjäntie 1
Part of the city Helsinki-Vantaan lentoasema
Contract Type Rent
Floor Plan 97.50 m²
Floor 1 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 23.6 - 27.6€/m2

Services in the area

Connections Hyvät liikenneyhteydet Tuusulanväylää ja Kehä III:sta pitkin. Lentokentän juna-asema lähellä.
Services Kiinteistössä on aulapalvelu, lounasravintola, kuntosali ja Scandic-hotelli. Kiinteistöä vastapäätä on Hiltonin laadukas hotelli. Lähellä ovat myös lentokentän monipuoliset palvelut ja useita lounasravintoloita. Lisäksi lentokenttäbussi kiertää alueella.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo