Office, Keskusta Lahti

Vesijärvenkatu 20 - 260.00 m²

About the place

Vuokrataan toimistotilaa erinomaiselta sijainnilta aivan Lahden ytimestä, keskustan palveluiden ääreltä.

Kiinteistön 2. kerroksessa on vuokrattavana 839m2 toimistotilaa. Toimisto on tällä hetkellä avonaista tilaa ja se on raakapinnoilla. Nyt on siis erinomainen tilaisuus suunnitella omat edustavat toimitilat. Toimisto on mahdollista jakaa 260m2, 250m2, 220m2 ja 109m2 kokoisiin osiin tai vuokrata yhdessä kiinteistön 1. kerroksessa sijaitsevan 240m2 liiketilan kanssa, jolloin kokonaispinta-ala on 1079m2. Katutason liiketilasta on porrasyhteys 2. kerroksen toimistoon.

Vesijärvenkatu 20 on liike-, asuin- ja toimistokiinteistö loistavalla paikalla Lahden keskustassa. Kiinteistön toimitiloihin on tehty remonttia, mutta esimerkiksi lattian materiaaleihin on mahdollista vielä vaikuttaa.

Kiinteistö sijaitsee Aleksanterinkadun ja Vesijärvenkadun kulmassa. Katutasossa toimii mm. Burger King. Vastapäätä kiinteistöä Kauppakeskus Trion monipuolinen palveluvalikoima.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (2)
Target information
Location Vesijärvenkatu 20
Part of the city Keskusta Lahti
Contract Type Rent
Floor Plan 260.00 m²
Floor 2 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 14 - 18€/m2

Services in the area

Connections Lahden Rautatieasemalle ja matkakeskukseen n. 1 km. Omaa autoa käyttävälle lähistöltä löytyy useampi parkkihalli, talossa myös oma parkkihalli, jossa rajoitettu määrä paikkoja.
Services Kohde sijaitsee Lahden keskustassa, joten kaikki Lahden keskustan palvelut kävelyetäisyydellä.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo