Office, Sörnäinen

Käenkuja 3 - 400.00 m²

About the place

Erittäin tyylikästä ja modernia toimistotilaa Helsingin Sörnäisissä.

Kyseinen 400 m2 tila tarjoaa muuntojoustavat ja edustavat toimistotilat talon 3. kerroksesta. Ikkunoista näköala puistoon. Tilat remontoidaan täysin. Kuvat ovat havainnekuvia siitä, millaiseksi tilat ovat mahdollista remontoida. Remontti valmistuu arviolta 6-8kk päästä sopimuksen allekirjoittamisesta.

Käenkuja 3 on toimistokiinteistö, joka sijaitsee helposti saavutettavissa olevalla paikalla Hämeentien varrella. Kiinteistön tilat modernisoidaan industrial-tyylisiksi ja tekniikka uusitaan nykypäivän vaatimusten mukaiseksi. Kiinteistö on edustava ja hinnaltaan sekä sijainniltaan kilpailukykyinen. Kiinteistön tilat mahdollistavat tilojen muokkaamisen asiakkaan tarpeiden mukaan. Kiinteistössä myös hyvät palvelut yrityksen liiketoiminnan tueksi.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (3)
Target information
Location Käenkuja 3
Part of the city Sörnäinen
Contract Type Rent
Floor Plan 400.00 m²
Floor 3 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 24 - 28€/m2

Services in the area

Connections Hyvät liikenneyhteydet metrolla, busseilla ja raitiovaunuilla.
Services Parkkihalli, aulapalvelut, lounasruokala, kuntosali ja kokouskeskus. Lisäpalveluita erikseen tilattavissa. Keskustan alueen monipuoliset palvelut lähettyvillä.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo