Office, Kalasatama

Työpajankatu 9 - 294.00 m²

About the place

Uutta vastaavaa tilaa Kalasatamassa, hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Kyseinen 294m2 toimisto sijaitsee kiinteistön 2. kerroksessa. Tila on vasta remontoitu ja muuttovalmis. Toimistossa on avotilaa, aula-/loungetila sekä omat keittiö- ja wc-tilat. Tilaan lisätään aulajyvitys 11m2, jolloin tila on kokonaisuudessaan 294m2 + aulajyvitys 11m2 = 305m2. Tilassa myös CAT6- kaapelointi.

Trooli sijaitsee Sörnäisten rantatien varrella, kävelyetäisyydellä Kalasataman metroasemasta. Kiinteistö on kooltaan 6458m2 ja sen vuokrattavissa olevat tilat sijaitsevat 1.-6. kerroksissa. Toimistotilat ovat ilmastoituja. Rakennus on korkean turvallisuustason toimistokiinteistö, joka tarjoaa muuntojoustavat ja korkealaatuiset toimitilat. Tilaratkaisut on mahdollista toteuttaa huone-, avo- tai kombitoimistoina yrityksen tarpeiden mukaan. Kiinteistössä on aulapalvelu, auditorio, kuntosali, lounasravintola ja parkkihalli.


Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (16)
Target information
Location Työpajankatu 9
Part of the city Kalasatama
Contract Type Rent
Floor Plan 294.00 m²
Floor 2 Floor
Energy Class C2018
Price 19.5 - 23.5€/m2

Services in the area

Connections Hyvät liikenneyhteydet busseilla ja metrolla.
Services Kiinteistössä monipuoliset palvelut, kuten aulapalvelu, auditorio, vuokrattavia neuvottelutiloja, henkilöstöravintola, parkkihalli, kuntosali.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo