Office, Otaniemi

Miestentie 1 - 267.00 m²

About the place

Uutta vastaavaa toimistotilaa Espoon Otaniemessä.

Kiinteistössä toteutetaan mittava saneeraushanke, jossa uudistetaan kiinteistön tilat uutta vastaavaan kuntoon. Toimitilat toteutetaan vastaamaan vuokralaisten tarpeita, joten nyt on hyvä mahdollisuus päästä itse vaikuttamaan tilasuunnitteluun alusta alkaen. Saneerauksen yhteydessä kehitetään myös kiinteistön energiatehokkuutta. Kiinteistölle tullaan hakemaan BREEAM-ympäristösertifikaattia. Tilat valmistuvat keväällä 2022.

Tämä 267m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 5. kerroksessa. Toimisto on entinen saunatila, joka remontoidaan tyylikkääksi toimistotilaksi. Tilassa on takka ja oma terassi. Keittiö- ja wc-tilat rakennetaan. Toimisto on muuttovalmis arviolta 5kk vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta.

Miestentie 1 sijaitsee keskeisellä paikalla Espoon teknologiakeskittymässä. Vieressä sijaitsevat Teknillinen korkeakoulu ja Keilarannan toimistokeskittymä. Toimistokerrokset ovat valoisat ja tarjoavat runsaasti tehokasta toimistotilaa. Kiinteistö on rakennettu vuonna 1987 pääkonttorikäyttöön. Kiinteistössä on lounasravintola, kuntosali, pyöräparkki ja suihkutilat, aulapalvelu sekä sähköautojen latauspaikkoja.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (8)
Target information
Location Miestentie 1
Part of the city Otaniemi
Contract Type Rent
Floor Plan 267.00 m²
Floor 5 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 22.5 - 26.5€/m2

Services in the area

Connections Otaniemen bussit ja sijainti Otaniemen, Tapiolan ja Keilaniemen alueiden yhtymäkohdassa Kehä I:n varrella.
Services Talon käyttäjiä palvelee lounasravintola. Kiinteistön pihalla sijaitsevan huoltoaseman yhteydessä toimii kahvila ja K-market. Edustavan aulan palvelut. Autopaikkoja vuokrattavissa hallista ja pihalta. Kiinteistössä on pyöräparkit ja suihkutilat sekä kuntosali.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo