Office, Ydinkeskusta

Mannerheiminaukio 1 - 15.00 m²

About the place

Erittäin siistiä pientoimistotilaa Pääpostitalossa.

Spaces tarjoaa yrityksellesi toimiston ja edustustilat, joissa asiakkaiden ja kollegojen tapaaminen on helppoa. Maineikas sijainti, modernit tilat sekä laatu tuovat yrityksellesi tärkeää imagoarvoa. Toimistotilat ovat valmiiksi kalustettuja ja yrityksesi voi joustavasti laajentaa, pienentää tai vaihtaa tilaansa. Spaces koostuu kahdesta eri kerroksesta, joissa on työskentelytilojen lisäksi tyylikkäitä tauko- ja oleskelutiloja.

Mannerheiminaukio 1 eli Helsingin Pääpostitalo sijaitsee yhdellä keskustan parhaimmista paikoista. Se on helposti saavutettavissa joka suunnasta, niin omalla autolla kuin julkisella liikenteellä. Ympärillä on erittäin monipuolisesti palveluita yrityksen eri tarpeisiin. Kiinteistö on valmistunut vuonna 1938 ja se ovat suunnitelleet Erik Lindroos, Kaarlo Borg sekä Jorma Järvi. Tyylisuunnaltaan se edustaa funktionalismia.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (16)
Target information
Location Mannerheiminaukio 1
Part of the city Ydinkeskusta
Contract Type Rent
Floor Plan 15.00 m²
Floor 2 Floor
Energy Class No energy certificate required by law

Services in the area

Connections Erinomaiset liikenneyhteydet sekä omalla autolla että julkisella liikenteellä. Elielin pysäköintihalli vieressä.
Services Spaces tarjoaa asiakkailleen erinomaiset palvelut. Lisäksi lähellä kaikki keskustan palvelut.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo