Office, Itäkeskus

Itäkatu 1-5 - 15.00 m²

About the place

Modernia pientoimistotilaa kauppakeskus Itiksen yhteydessä.

Tämä Itiksen viihtyisä pientoimistoalue sijaitsee kiinteistön 3. ja 4. kerroksessa. Vuokrattavien tilojen koot ovat väliltä 6-30m2. Tilat ovat valoisia, sisältävät nopean internet-yhteyden sekä tulostus- ja kopiointimahdollisuuden. Toimistotilat ovat modernisti kalustettuja ja yrityksesi voi joustavasti laajentaa, pienentää tai vaihtaa tilaansa. Vuokrasopimukset voidaan sopia myös väliaikaisiksi. Kuvat ovat yleiskuvia pientoimistoalueelta.

Itis on Suomen suurin kauppakeskus, joka sijaitsee Itäkeskuksessa, Kehä I:n ja Itäväylän välittömässä läheisyydessä. Vuosittain Itiksessä käy yli 16 miljoonaa ihmistä. Kauppakeskuksessa on yli 150 myymälää sekä monipuoliset päivittäistavara-, kahvila- ja ravintolapalvelut. Itiksessä toteutettiin kattava peruskorjaus vuosina 2011-2014. Kauppakeskuksessa on 1600 maksutonta pysäköintipaikkaa. Yläkannella toimistotilojen edustalla on 9 tunnin pysäköintiaika.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (14)
Target information
Location Itäkatu 1-5
Part of the city Itäkeskus
Contract Type Rent
Floor Plan 15.00 m²
Floor 3 Floor
Energy Class No energy certificate required by law

Services in the area

Connections Erinomaiset liikenneyhteydet Kehä I:stä ja Länsiväylää pitkin. Itiksellä on oma metroasema ja bussiterminaali.
Services Kauppakeskus Itäkeskuksen monipuoliset palvelut. Runsaasti erilaisia liikkeitä, päivittäistavarakauppoja sekä kahvila- ja ravintolapalvelut. Paljon pysäköintitilaa.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo