Office, Leppävaara

Sokerilinnantie 11 - 380.00 m²

About the place

Modernia ja muokattavissa olevaa toimistotilaa Sola Business Valleyssa, Espoon Leppävaarassa.

Tämä 380m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 2. kerroksessa ja on heti vapaa. Se on pääosin avonaista tilaa, jossa on omat sosiaalitilat. Pohjakuva on suuntaa antava.

Sola Business Valleyssa sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Kehä I:n vieressä ja kauppakeskus Sellon naapurissa Espoon Leppävaarassa. Kiinteistössä hyvät tukipalvelut yrityksen liiketoiminnan tueksi. Päävuokralaisia kiinteistössä ovat Aditro, Schneider Electric, ja Lujatalo.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (11)
Target information
Location Sokerilinnantie 11
Part of the city Leppävaara
Contract Type Rent
Floor Plan 380.00 m²
Floor 2 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 19 - 23€/m2

Services in the area

Connections Loistavat liikenneyhteydet. Kehä I:n kupeessa, hyvät yhteydet myös Turunväylältä. Lähellä Leppävaaran juna-asemaa. Omalla autolla tuleville pysäköintihalli.
Services Kauppakeskus Sellon monipuoliset palvelut kävelymatkan päässä. Kiinteistössä on mm. aulapalvelu ja lounasravintola.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo