Office, Leppävaara

Lars Sonckin kaari 14 - 404.00 m²

About the place

Muuttovalmis toimistotila hyvällä paikalla Leppävaarassa, Stella Business Parkissa.

Tämä muuttovalmis, remontoitu ja heti vapaa ja siisti 404m2 toimistotila sijaitsee Luna-talon 5. kerroksessa. Se on valoisaa ja siitä on hyvät näkymät mm. Kehä I:lle. Toimisto koostuu huoneista ja avotilasta. Lisäksi tilassa on kaksi omaa keittiöseinäkettä sekä omat wc-tilat.

Stella Business Park sijaitsee Espoon Leppävaarassa, ja se koostuu neljästä talosta. Kiinteistö sijaitsee Kehä I:n välittömässä läheisyydessä, ja se on helposti saavutettavissa sekä omalla autolla että julkisella liikenteellä. Stellassa on lounasravintola, aulapalvelu, auditorio, vuokrattavia kokoustiloja ja kuntosali. Pysäköintipaikkoja on mahdollista vuokrata.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (13)
Target information
Location Lars Sonckin kaari 14
Part of the city Leppävaara
Contract Type Rent
Floor Plan 404.00 m²
Floor 5 Floor
Energy Class E
Price 20 - 24€/m2

Services in the area

Connections Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Kehä I:n ja Turunväylän vieressä.
Services Kiinteistössä aulapalvelu ja kaksi eri lounasravintolaa. Neuvottelutilat ja ylimmän kerroksen saunaosasto ovat vuokrattavissa erikseen. Vuokralaisia palvelee myös oma kuntosali. Kiinteistöllä on myös kaksi pysäköintitaloa.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo