Office, Myyrmäki

Rajatorpantie 8 - 945.00 m²

About the place

Toimistotilaa hyvällä sijainnilla Myyrmäessä, Virtatalossa.

Tämä 945m2 täysin saneerattu toimisto sijaitsee kiinteistön 5. kerroksessa. Toimisto on avotilaa ja sisältää sosiaalitilat. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön tiloista.

Rajatorpantie 8 on herännyt uudelleen eloon Virtatalona. Se sijaitsee erinomaisella paikalla Vantaan Myyrmäessä, kauppakeskus Myyrmannia vastapäätä. Rakennuksen on suunnitellut arkkitehti, professori Erik Kråkström. Kiinteistöstä on vuokrattavana toimistotiloja eri tasoisina, mikä vaikuttaa myös kohteen vuokrahintaan.

Kohteeseen on helppo saapua niin omalla autolla kuin julkisella liikenteellä. Sen tilat soveltuvat monen kokoisten yritysten tarpeisiin. Kiinteistöstä löytyy mm. pysäköintipaikkoja, aulapalvelu, lounasravintola ja erikseen vuokrattavissa oleva saunaosasto.

Virtatalo sijaitsee juna-aseman ja Myyrmannin ostoskeskuksen vieressä. Matka Helsingin keskustaan kestää n. 20 minuuttia ja lentoasemalle n. 15 minuuttia.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (9)
Target information
Location Rajatorpantie 8
Part of the city Myyrmäki
Contract Type Rent
Floor Plan 945.00 m²
Floor 5 Floor
Energy Class F
Price 15.5 - 19.5€/m2

Services in the area

Connections Hyvät liikenneyhteydet. Juna-asemalle 5 minuutin kävelymatka. Junat I ja P kulkevat Myyrmäen aseman kautta. Vihdintie ja Hämeenlinnanväylä lyhyen ajomatkan päässä.
Services Kiinteistössä on aulapalvelut, ravintola, konferenssikeskus, kuntosali sekä auditorio.
Kauppakeskus Myyrmannin palvelut muutaman sadan metrin päässä.


Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo