Production, Likolampi

Tähtitorninkatu 26 - 950.00 m²

About the place

Monikäyttöistä liike-, varasto- ja tuotantotilaa Lahdessa.

Tämän 950m2 tilakokonaisuuden pääsisäänkäynnin puolella on kolme nosto-ovellista sisäänkäyntiä, joiden vapaa korkeus on 3 metriä. Halli on avara ja lattia on pinnoitettu kivilaatalla. Tilassa on pitkät ritiläkaivot ja viemäröinti. Huonekorkeus on noin 4 metriä. Rakennuksen päädyssä sijaitseva neljäs nosto-ovi helpottaa tavaroiden lastausta. Tilaan sisältyvät noin 100m2 kokoiset siistit toimisto- ja sosiaalitilat. Rakennuksessa on kulunvalvonta.

Tähtitorninkatu 26 sijaitsee Lahdessa, näkyvällä paikalla Hämeenlinnantien ja Keskussairaalantien risteyksessä. Lahden keskustaan on noin 5 kilometrin matka. Kiinteistöllä on tilava piha-alue, jossa on runsaasti pysäköintitilaa.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Target information
Location Tähtitorninkatu 26
Part of the city Likolampi
Contract Type Rent
Floor Plan 950.00 m²
Floor 1 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 8 - 12€/m2

Services in the area

Connections Hämeenlinnantien välittömässä läheisyydessä.
Services Lähellä on mm. lounasravintoloita, kuntosali, erikoisliikkeitä sekä Päijät-Hämeen keskussairaala. Lahden keskustan palvelut sijaitsevat lyhyen ajomatkan päässä.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo