Office, Tapiola

Revontulenpuisto 2 - 142.00 m²

About the place

Modernia toimistotilaa Tapiolasta.

Tämä 142m2 kalustettu toimistotila sijaitsee kiinteistön pientoimistoalueella, joka valmistuu elokuussa 2022. Toimistosta on merinäkymät. Kerroksessa on yhteiskäyttöiset neuvotteluhuoneet, taukotilat ja wc-tilat. Vuokraan sisältyy kalusteiden lisäksi mm. siivous, kahvikoneen käyttö, internet-yhteys ja kuntosalin käyttöoikeus.

Revontulenpuisto 2 on moderni toimistokiinteistö, joka sijaitsee erinomaisella paikalla Länsiväylän vieressä. Metsätapiola on rakennettu luontoa, perinteitä ja arkkitehtuuria kunnioittaen. Harkitulla sisustuksella tiloista on saatu erittäin viihtyisät ja työympäristö on suunniteltu tukemaan yrityksen muuttuvia tarpeita. Puuta on käytetty sisustuksessa niin työtiloissa kun kalusteissakin. Lisäksi kiinteistössä monipuoliset palvelut yrityksen liiketoiminnan tueksi.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (4)
Target information
Location Revontulenpuisto 2
Part of the city Tapiola
Contract Type Rent
Floor Plan 142.00 m²
Floor 1 Floor
Energy Class D2018
Price 31.5 - 35.5€/m2

Services in the area

Connections Erinomaiset liikenneyhteydet julkisella liikenteellä. Länsiväylän varrella.
Services Kiinteistö tarjoaa monipuoliset palvelut tukemaan yrityksen toimintaa. Niihin lukeutuvat mm. aulapalvelu, lounasravintola, neuvottelutilat sekä liikuntapalvelut. Kiinteistössä on lämmin maanalainen pysäköintihalli.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo