23.05.2024

Merellinen Ruoholahti houkuttelee yrityksiä

Ruoholahti on Helsingin eteläisessä kantakaupungissa sijaitseva alue, joka rakennettiin alun perin asuinalueeksi 1990-luvulla. Sittemmin sinne ovat muuttaneet muun muassa lukuisten teknologia-alan yritysten toimistot.

 

Nykyään Ruoholahti tunnetaan yhtenä Helsingin nopeimmin kasvavista alueista, joka houkuttelee yrityksiä ja työntekijöitä monipuolisilla toimistotiloillaan. Tarjolla on vaihtoehtoja kaiken kokoisille yrityksille, jotka etsivät modernia ja viihtyisää työympäristöä. Alueen viehätystä lisää myös helppo saavutettavuus – metron ja Länsiväylän läheisyyden ansiosta saapuminen on helppoa niin omalla autolla kuin julkisia liikenneyhteyksiä käyttäen. Lisäksi alueella on runsaasti ravintoloita ja muita päivittäispalveluita, jotka helpottavat arkea ja sujuvoittavat työpäivää.

 

Itämerenkatu 3

 

Itämerenkatu 3 on toimisto- ja liiketilakiinteistö, joka on valmistunut vuonna 1998. Kiinteistö sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, lähellä Ruoholahden metroasemaa. Toimitilat ovat suunniteltavissa ja muokattavissa täysin vuokralaisen tarpeiden mukaan. Kiinteistö saneerattiin vuoden 2019 aikana. Kiinteistössä on lounasravintola, kellarissa on kuntosali, pyöräparkki ja suihkutilat. Vuokrattavaa toimistotilaa löytyy yhteensä 6510m2. Tiloja on mahdollista vuokrata kerroksittain tai yhdistämällä kerroksia.

 

Itämerenkatu 3 julkisivu

 

Tutustu Itämerenkatu 3 vapaisiin tiloihin tästä

 

Salmisaarenaukio 1

 

Salmisaarenaukio 1 sijaitsee näyttävällä paikalla Helsingin Ruoholahdessa. Kiinteistöstä on vähän alle kilometrin matka Ruoholahden metroasemalle. Metroaseman ja Salmisaarenaukion välillä kulkee ruuhka-aikoina pikkubussi, mikä helpottaa työmatkoja. Kiinteistössä toimii suosittu lounasravintola Factory. Talossa on aulapalvelu, neuvottelutiloja sekä autohalli ja pyöräparkki. Vieressä sijaitsee Salmisaaren liikuntakeskus, joka tarjoaa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia. Kauppakeskus Ruoholahteen on noin kilometrin matka. Kiinteistölle on hyvät liikenneyhteydet Länsiväylää pitkin.

 

Salmisaarenaukio 1 julkisivu

 

Tutustu Salmisaarenaukio 1 vapaisiin tiloihin tästä

 

Tallbergintalo, Tallberginkatu 2

 

Tallberginkatu 2 eli Tallbergintalo sijaitsee Ruoholahdessa Tallberginkadun ja Porkkalankadun risteyksessä. Tallbergintalo on yhdistetty Itämerentalon kanssa. Rakennuksilla on yhteiset neuvottelutilat, lounasravintola, lastauslaituri sekä sisäyhteys talojen välillä. Kiinteistö sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Pysäköintipaikkoja voi vuokrata Ruoholahden pysäköintihallista. Tallbergintalo tunnetaan tunnelmallisista ja yksilöllisistä toimistotiloistaan. Kiinteistö tarjoaa viihtyisän työympäristön, joka kannustaa luovuuteen ja tehokkaaseen työskentelyyn.

 

Tallberginkatu 2 julkisivu

 

Tutustu Tallbergintalon vapaisiin tiloihin tästä

 

We Land, Itämerenkatu 25

 

Itämerenkatu 25 eli We Land on Ruoholahteen rakentuva uudiskohde. Kiinteistö on suunniteltu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen, ja sille tavoitellaan sertifiointia BREEAM Outstanding-tasolle. Kiinteistö tarjoaa yrityksille kaikki palvelut saman katon alla, muun muassa 14. kerroksen näköalaravintola, aulan kahvila ja kaksi ravintolaa rakennetaan toisiaan täydentäväksi kokonaisuudeksi. Kiinteistöstä löytyy myös pyöräparkit, parkkihalli, kuntosali, vuokrattavia neuvottelutiloja sekä tapahtumatila. Kohteen arvioitu valmistumisajankohta on kesällä 2024.

 

We Land julkisivu havainne

 

Tutustu We Landin vapaisiin tiloihin tästä

 

Kaikki Ruoholahden vapaat toimitilat löydät täältä. Tutustu Ruoholahden vuokrattaviin toimitiloihin tai jätä meille yhteydenottopyyntö, niin etsimme yrityksellenne uudet toimitilat veloituksetta!

 

Lue myös:

 

Käytännöt toimitila- ja liikekiinteistön kaupassa

Miten hyödyt toimitilavälittäjän käyttämisestä uusien tilojen etsinnässä?

 

 

Jaa kirjoitus
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo