LRV Corp Oy

LRV Corp Oy alkoi harkita uusien toimitilojen etsimistä jo noin vuosi sitten, mutta aktiivinen etsintäprosessi eteni varsin hitaasti.

”Päätimme ryhtyä uusien tilojen etsintään, koska vanhat tilamme kävivät ahtaiksi ja tarvitsimme enemmän tilaa toiminnallemme. Etsimme uusia toimitiloja pääasiassa Googlesta, ja Bureau Toimitilojen välityspalvelu herätti kiinnostuksemme”, kertoo LRV Corp Oy:n osakas Saila Järvi.

 

Yritys päätyi ottamaan yhteyttä Bureau Toimitiloihin, sillä erään heitä kiinnostaneen tilan esittely oli kyseisen välittäjäyrityksen järjestämä.

 

”Vaikka kyseinen tila ei lopulta sopinut tarpeisiimme, saimme sieltä kuitenkin yhteyshenkilön, joka auttoi meitä löytämään sopivan uuden tilan. Prosessin isoin haaste oli se, että laboratoriotiloja on niin vähän tarjolla. Muuten asiat etenivät sujuvasti”, Järvi kuvailee.

 

Toimitilojen suhteen LRV Corpilla oli tiettyjä erityisvaatimuksia. Tilojen tuli soveltua luonnonkosmetiikan valmistuslaboratorioksi, ja siinä tuli olla tiettyjä valmiuksia esimerkiksi ilmanvaihtoon liittyen. Sopivat tilat löytyivät Technopolis Innopolista, Espoon Otaniemestä. Talosta löytyi valmis laboratoriotila, johon ei tarvinnut tehdä juurikaan muutostöitä.

 

”Tilojen suhteen meillä oli erityisvaatimuksia, jotka välittäjä ymmärsi hyvin ja tarjosi ammattitaitoista konsultointia koko prosessin ajan. Välittäjän palvelu lisäsi neuvottelujen sujuvuutta ja koimme saavamme siitä lisäarvoa. Suosittelisimme palvelua ehdottomasti myös muille tiloja etsiville yrityksille”, kertoo Saila Järvi.

Tilojen suhteen meillä oli erityisvaatimuksia, jotka välittäjä ymmärsi hyvin ja tarjosi ammattitaitoista konsultointia koko prosessin ajan. Välittäjän palvelu lisäsi neuvottelujen sujuvuutta ja koimme saavamme siitä lisäarvoa. Suosittelisimme palvelua ehdottomasti myös muille tiloja etsiville yrityksille.

Saila Järvi Osakas, LRV Corp Oy
Haaste Haasteena oli löytää laboratoriokäyttöön soveltuva tila. Kyseisiä tiloja on vähän tarjolla. Ratkaisu Laboratoriokäytössä ollut tila löytyi Technopolis Innopolista. Tilaan ei tarvinnut juurikaan tehdä muutostöitä. Tilan koko 53 m² Tilatyyppi Laboratoriotila
LRV Corp Oy

LRV Corp Oy on kansainvälinen kestävän kehityksen konsultointi- ja luksustuotemerkkien yritys. Yrityksen missio on auttaa maailmaa vapautumaan muovijätteestä vuoteen 2035 mennessä. LRV Corp tarjoaa apua projektiperusteisesti esimerkiksi liiketoimintastrategian kehittämisessä ja trendi- ja asiakasymmärryksen luomisessa. Yrityksen ensimmäinen oma brändi on luksuskosmetiikkabrändi AIE -Activism in elegance.

 

Lue lisää yrityksen toiminnasta