Toimistotilat Keilaniemi

Haluatko yrityksellesi uudet toimitilat Espoon Keilaniemestä? Ota meihin yhteyttä, niin me hoidamme puolestasi koko tilanhakuprosessin. Kaikki vapaat toimistotilat yhdellä yhteydenotolla. Voit myös tutustua itse tilavaihtoehtoihin sivuillamme.

 

Miten toimitilan hakuprosessi etenee?

 

Prosessi alkaa toimitilatarpeenne kartoituksesta, jonka jälkeen etsimme teille kriteerejänne parhaiten vastaavat kohteet. Tämän jälkeen on vuorossa kohdekierros, jossa käydään tutustumassa teitä eniten kiinnostaviin kohteisiin. Viimeiseksi alkavat sopimusneuvottelut, jossa keskustellaan mm. tilaa koskevista muutostöistä ja vuokrasopimuksen pituudesta. Kun sopimus on kumpaakin osapuolta miellyttävä, on jäljellä sopimuksen allekirjoitus.

 

Toimitilojen etsinnässä on hyvä muistaa, että tiloja on mahdollista remontoida ja muunnella yrityksen tarpeiden mukaan. Osassa tiloja myös pohjaratkaisuun on mahdollista vaikuttaa kaatamalla väliseiniä tai rakentamalla uusia. Tilan kuntoon ei siis kannata kiinnittää liikaa huomiota.

 

 

 

Toimistotilat Keilaniemessä

 

Keilaniemi sijaitsee upealla paikalla merenrannalla Espoossa. Alue tulee kehittymään seuraavien vuosien aikana paljon. Useita kiinteistöjä peruskorjataan ja uusia, erittäin moderneja toimistokiinteistöjä on suunnitteilla ja rakenteilla. Alue on tunnettu useiden yritysten pääkonttoreista, teknologiaosaamisestaan ja kansainvälisyydestään.

 

Esimerkiksi nykyisin ”Accountor Towerina” tunnettu Nokian entinen pääkonttori on saneerattu, ja se sai täysin uuden ja modernin ilmeen. Tämä 20-kerroksinen kiinteistö on yksi Suomen tunnetuimmista toimistorakennuksista, ja sinne toteutettiin erittäin modernit ja viihtyisät työskentelytilat. Lisäpalveluina kiinteistössä on ainakin päivittäistavarakauppa, lounasravintola sekä terveys- ja liikuntapalveluja.

Uutena kiinteistönä alueelle nousee Next, joka tulee olemaan näyttävä rakennus. Tilat tulevat olemaan joustavia monitilatoimistoja, jonka lisäksi tarjolla on yhteisöllistä coworking- tilaa. Kiinteistössä tulevat palvelemaan ravintola, kahvila, ulko-gym sekä upea puistoalue. Alueella myös useita muita erittäin varteenotettavia toimistotiloja, joista voit kysyä lisää meiltä.

 

Bureau Toimitilat apunanne

 

Bureau Toimitilat pystyy auttamaan sinua uuden toimiston etsinnässä, sillä meillä on välityksessä kaikkien suurien ja pienempienkin omistajien toimistotilat. Kannattaa myös huomioida se, että kaikkia tiloja emme saa markkinoida julkisesti, nämä kohteet saat tietoosi vain ottamalla meihin yhteyttä. Pystymme tarjoamaan teille yhdellä yhteydenotolla kaikki teidän tarpeisiinne sopivat toimitilat Espoon Keilaniemen alueella

OTA YHTEYTTÄ

Kysy lisää vapaista toimitiloista!

Jätä meille yhteydenottopyyntö, autamme mielellämme.
Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.