Toimistotilat Keilaniemi

Haluatko yrityksellesi uudet toimitilat Espoon Keilaniemestä? Ota meihin yhteyttä, niin me hoidamme puolestasi koko tilanhakuprosessin. Kaikki vapaat toimistotilat yhdellä yhteydenotolla. Voit myös tutustua itse tilavaihtoehtoihin sivuillamme.

 

Miten toimitilan hakuprosessi etenee?

 

Prosessi alkaa toimitilatarpeen kartoituksesta, jonka jälkeen etsimme teille kriteerejänne parhaiten vastaavat kohteet. Tämän jälkeen on vuorossa kohdekierros, jossa käydään tutustumassa teitä eniten kiinnostaviin kohteisiin. Toimitilojen etsinnässä on hyvä muistaa, että tiloja on mahdollista remontoida ja muunnella yrityksen tarpeiden mukaan. Osassa tiloja myös pohjaratkaisuun on mahdollista vaikuttaa kaatamalla väliseiniä tai rakentamalla uusia. Tilan kuntoon ei siis kannata kiinnittää liikaa huomiota.

 

Viimeiseksi alkavat sopimusneuvottelut, joissa keskustellaan mm. tilaa koskevista muutostöistä ja vuokrasopimuksen pituudesta. Kun sopimus on kumpaakin osapuolta miellyttävä, on jäljellä sopimuksen allekirjoitus.

 

 

 

 

Toimistotilat Keilaniemessä

 

Keilaniemi sijaitsee upealla paikalla merenrannalla Espoossa. Alue on kasvanut ja kehittynyt paljon viime vuosien aikana. Julkiset liikenneyhteydet ovat parantuneet ja uusia rakennuksia on valmistunut tiuhaan tahtiin, mm. Koneen uusi pääkonttori valmistui vuonna 2019, Swing Housen uusin rakennus loppuvuodesta 2021 ja Life Science centerin laajennusosa vuonna 2023. Keilaniemestä löytyy monien suomalaisten suuryritysten, kuten Fiskarsin ja Fortumin, pääkonttorit, sekä useita kansainvälisiä yrityksiä ja startupeja.

 

Alueen kehitys jatkuu edelleen ja suunnitelmissa on uusien toimitilakiinteistöjen lisäksi mm. uusi hotelli sekä asuintaloja. Keilaniemen tavoitteena on luoda alue, jossa yhdistyvät moderni arkkitehtuuri, innovatiiviset yritykset sekä korkea elämänlaatu.

 

Keilaniemi sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Oman metroaseman lisäksi alueelle on tulossa Espoon Keilaniemen ja Helsingin Itäkeskuksen välinen Raide-Jokeri. Autolla Keilaniemi on helposti saavutettavissa Kehä I:stä ja Länsiväylää pitkin.

 

Keilaniemen mielenkiintoisimpiin kohteisiin kuuluu Life Science Center eli Keilaranta 10-18, joka koostuu viidestä rakennuksesta, joista viimeisin on valmistunut maaliskuussa 2023. Laajennusosan rakentamisen lähtökohtana oli alentaa hiilijalanjälkeä niin pieneksi kuin mahdollista. Mm. energian- ja vedenkulutukseen, kierrätykseen, jätteiden lajitteluun, valaistukseen, ilmanlaatuun ja materiaaleihin kiinnitettiin erityistä huomiota.

 

Näkyvältä paikalta osoitteesta Keilaranta 4-8 löytyy puolestaan kolmen 6-kerroksisen rakennuksen muodostama toimistokampus. Kampuksella on pääkonttoritasoista toimistotilaa. Kiinteistöjen tilat tarjoavat upeat puitteet yrityksien toiminnan tueksi. Kattaviin palveluihin kuuluu mm. kuntosali, spa-osasto ja kaksi lounasravintolaa, toistakymmentä kokous- ja edustustilaa sekä yli 100:n hengen auditorio.

 

Voit lukea lisää Keilaniemestä ja sen kohteista blogistamme Kehittyvä Keilaniemi vetää yrityksiä puoleensa

 

 

OTA YHTEYTTÄ

Kysy lisää vapaista toimitiloista!

Jätä meille yhteydenottopyyntö, autamme mielellämme.
Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.