Tuotantotilat, Sörnäinen

Vilhonvuorenkatu 11 - 406.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimisto-/tuotantotilaa Helsingin Sörnäisissä.

Kiinteistön 2. kerroksessa 406m2 toimitila, joka soveltuu toimistokäyttöön tai työ-/tuotantokäyttöön. Tila on osittain varastoa, ja siihen on tavarahissiyhteys. Ikkunoita on ainoastaan tilan toisella puolella. Tila on hyvässä kunnossa ja sen yläpuolella sijaitsee kuntosali.

Sörnäisissä sijaitsevalla Hattutehtaalla on pitkä historia, joka on saanut alkunsa huopahattujen ja kahvin tuottamisesta. Nykyään tämä punatiilinen tehdasrakennus tarjoaa inspiroivan työympäristön ja erinomaiset tilat hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Tällä hetkellä Hattutehtaalla toimii paljon luovan alan yrityksiä, jotka muodostavat aktiivisen yhteisön. Rakennuksessa toimii myymälöitä, kahvila, lounasravintola sekä kuntosali ja vuokrattavissa on neuvottelu- ja kokoustiloja. Kiinteistön toimitilat sijaitsevat kolmessa siivessä, ovat moderneja ja vuokralaiselle sopiviksi muunneltavissa.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (12)
Kohteen tiedot
Sijainti Vilhonvuorenkatu 11
Kaupunginosa Sörnäinen
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 406.00 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 13 - 17€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Loistavat julkisen liikenteen yhteydet. Metrolle n. 200m matka, hyvät raitiovaunu- ja bussiyhteydet. Kiinteistössä pysäköintihalli.
Palvelut Kiinteistössä lounasravintola. Sörnäisten alueen palvelut ympärillä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo