Toimistotila, Hakaniemi

Paasivuorenkatu 4-6 - 1050.00 m²

Toimitilan kuvaus

Ennakkomarkkinoinnissa vuonna 2021 saneerauksesta valmistuvaa toimitilaa Siltasaari 10-hankkeesta.

Kiinteistöstä on vuokrattavana toimistotilaa 7. kerroksesta. Kerroksen koko on noin 1050 m2. Tiloja voidaan laajentaa esimerkiksi 2080m2 ja 5455m2 kokoisiksi. Tämä on saneerauksen kakkosvaihe, jonka arvioitu valmistuminen on vuodenvaihteessa 2021-2022.

Siltasaari 10- hanke herättää uudelleen eloon Hakaniemen alueen ja kulttuurihistoriallisesti arvokkaan kiinteistön. Kun haluat yrityksellesi inspiroivan työympäristön ja yksilölliset, tarpeidenne mukaan suunnitellut toimitilat, on Siltasaari 10 oikea valinta.
Paasivuorenkatu 4-6 sijaitsee Paasivuorenpuistikon vieressä ja on osa uutta Siltasaari 10- projektia.

Hankkeen katutasoon on tulossa päivittäistavarakauppa, liike-, ravintola- sekä kahvitatiloja. Toiseen kerrokseen rakennetaan toimistotilojen Welcome Desk, yhteiskäyttöiset neuvottelu- ja edustustilat sekä co-working- ja ravintola-alue. Kiinteistössä tulee yhdistymään liikemaailma, kulttuuri ja vapaa-aika. Se houkuttelee paikalle niin työntekijät kuin alueen asukkaatkin.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (5)
Kohteen tiedot
Sijainti Paasivuorenkatu 4-6
Kaupunginosa Hakaniemi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 1050.00 m²
Kerros 7 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset liikenneyhteydet metrolla, busseilla ja raitiovaunuilla. Bussi-, metro- sekä raitiovaunupysäkit kaikki alle 300 metrin päässä.
Palvelut Kiinteistöön tulee pt-kauppa, ravintoloita ja kahviloita, co-working-tiloja, pyöräparkki ja pukuhuonetilat. Pysäköintitilaa on omassa hallissa kahdessa eri kerroksessa. Vieressä myös Hakaniemen tori ja alueen muut palvelut.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo