Toimistotila, Vallila

Satamaradankatu 1 - 461.00 m²

Toimitilan kuvaus

Tyylikästä toimistotilaa Vallilassa.

Tämä 461m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 2. kerroksessa. Tilaan on mahdollista saada huoneita ja avotilaa vuokralaisen tarpeiden mukaan. Kuvat ovat havainnekuvia kiinteistön tiloista.

Satamaradankatu 1 eli Vallilan Funk on toimistokiinteistö, joka sijaitsee lähellä Sturenkadun ja Teollisuuskadun risteystä, Vallilan Ässäkorttelissa. Rakennus on tällä hetkellä peruskorjauksessa ja peruskorjauksen jälkeen sen toimitilat ovat valoisia ja avaria tiloja, jotka vastaavat paremmin nykypäivän toimistovuokralaisen tarpeita. Kohteeseen tulee palveluja helpottamaan niin työntejöiden arkea kuin vapaa-aikaa. Kohde on muuttovalmis vuoden 2020 keväällä. Vallillan alueella hyvät palvelut yrityksen liiketoiminnan tueksi.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (7)
Kohteen tiedot
Sijainti Satamaradankatu 1
Kaupunginosa Vallila
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 461.00 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 17.5 - 21.5€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet ja helppo saapua myös omalla autolla tai pyörällä.
Palvelut Kiinteistössä aulapalvelu, erikseen vuokrattavia neuvottelutiloja ja oma pysäköintihalli. Vallilan alueella hyvin palveluita ja mm. lounasravintoloita.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo