Toimistotila, Ruoholahti

Tammasaarenkatu 3 - 239.50 m²

Toimitilan kuvaus

Modernia toimistotilaa Helsingin Ruoholahdessa.

Kyseinen 239,5 m2 toimisto sijaitsee Pinta-talon 2. kerroksessa. Tila on erittäin hyvässä kunnossa. Toimistossa on avotilaa ja kaksi lasiseinäistä neuvotteluhuonetta sekä osittainen merinäköala. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön tiloista.

HTC Helsinki eli Tammasaarenkatu 1-7 koostuu viidestä toimistorakennuksesta, jotka tarjoavat yrityksille edistykselliset puitteet, nopeat tietoliikenneyhteydet ja näyttävät toimitilat Helsingin Ruoholahdessa. Tilat on rakennettu niin, että ne ovat helposti muunneltavissa asiakkaiden tarpeiden mukaisiksi. HTC:n ympäristö tarjoaa monipuolisia palveluita, muun muassa catering-, aula-, siivouspalveluita, henkilöstöravintolan ja kahvilan, autopesulan, kuntosalin sekä hieronta-ja kosmetologipalveluita. HTC:n yhteiset kokous- ja saunatilat ovat myös vuokralaisen käytössä.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (10)
Kohteen tiedot
Sijainti Tammasaarenkatu 3
Kaupunginosa Ruoholahti
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 239.50 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 21 - 25€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät liikenneyhteydet busseilla ja metrolla sekä omalla autolla Länsiväylää pitkin.
Palvelut Monipuoliset yritystoimintaa tukevat palvelut, muun muassa kaksi lounasravintolaa, auditorio, isot neuvottelutilat, aulapalvelu ja edustussauna.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo