Toimistotila, Ruoholahti

Porkkalankatu 5 - 571.00 m²

Toimitilan kuvaus

Edustavaa toimistotilaa Helsingin Ruoholahdessa.

Tämä 571m2 toimisto sijaitsee kiinteistön ylimmässä, 7. kerroksessa. Toimistossa on erikoisuutena omat saunatilat ja terassi. Tila voidaan toteuttaa huoneellisena, avotilana tai niiden yhdistelmänä vuokralaisen tarpeiden mukaan. Saunatilat on mahdollista purkaa tarvittaessa. Toimistosta on upeat näkymät. Tila voidaan jakaa kahdelle käyttäjälle 221m2 ja 250m2 osiin.

Porkkalankatu 5 sijaitsee erinomaisella paikalla keskellä Ruoholahtea. Vuonna 2012 kiinteistössä uusittiin pääsisäänkäynti, kunnostettiin julkisivu ja päivitettiin talotekniikka. Kiinteistössä on aulapalvelu, lounasravintola, parkkihalli, pyöräparkki, vuokrattavia neuvottelutiloja ja kuntosali. Alueelle on erinomaiset julkiset liikenneyhteydet. Metrolle on noin 200 metrin matka.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Kohteen tiedot
Sijainti Porkkalankatu 5
Kaupunginosa Ruoholahti
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 571.00 m²
Kerros 7 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 25 - 29€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Alueelle on erinomaiset julkiset liikenneyhteydet busseilla ja raitiovaunuilla. Metrollekin on vain noin 200 metrin matka.
Palvelut Kiinteistössä on aulapalvelu, lounasravintola, parkkihalli, pyöräparkki, vuokrattavia neuvottelutiloja ja kuntosali.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo