Liiketilat, Otaniemi

Otakaari 27 - 195.00 m²

Toimitilan kuvaus

Liiketilaa Otaniemen ostarilla.

Tämä 195m2 liiketila sijaitsee kiinteistön eteläpäädyssä, ja siihen on oma sisäänkäynti. Tila jakautuu kiinteistön 1. ja 2. kerrokseen. Katutasossa on 135m2 ja ylemmässä kerroksessa 60m2 aputilat. Tila soveltuu hyvin erikoisliikkeelle, kuten pyörähuollolle, kahvilaksi tai second-hand liikkeelle. Liiketilassa on holvi. Tila on vuokrattavissa toukokuusta 2021 lähtien.

Otakaari 27 eli Otaniemen ostari on Alvar Aallon suunnittelema rakennus, joka valmistui vuonna 1961. Koko rakennus peruskorjataan, ja sen arvioitu valmistumisaika on toukokuussa 2021. Ostarista tulee vetovoimainen kohtaamispaikka, jossa on myymälöiden ja lääkäriaseman lisäksi kahvila ja ravintolapalveluja. Ravintola- ja kahvilatilojen eteen tulee terassialue. Ostarin läheisyyteen rakennetaan pyöräparkki ja asiakaspysäköintipaikkoja. Alueelle on hyvät julkiset liikenneyhteydet busseilla ja metrollekin on vain 400 metrin kävelymatka. Tuleva Raide-Jokeri parantaa yhteyksiä entisestään.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (5)
Kohteen tiedot
Sijainti Otakaari 27
Kaupunginosa Otaniemi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 195.00 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 21 - 25€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Metroasemalle noin 400 metrin matka. Kiinteistön eteen tulossa asiakaspysäköintipaikkoja. Lyhyt matka Kehä I:lle.
Palvelut Kauppakeskus A Bloc sijaitsee noin 400 metrin päässä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo