Toimistotila, Ruoholahti

Itämerenkatu 5 - 1000.00 m²

Toimitilan kuvaus

Modernia toimistotilaa hyvien kulkuyhteyksien varrella Ruoholahdessa.

Kiinteistöstä on mahdollista vuokrata jopa 5000m2 pääkonttoritason toimistotilaa. Tila on mahdollista jakaa 1000m2 osiin. Tilat suunnitellaan ja toteutetaan vuokralaisen tarpeiden mukaan. Vapautuminen sopimuksen mukaan. Kuvat ovat esimerkkejä jo remontoidusta tilasta.

Itämerenkatu 5 on toimistokiinteistö hyvällä paikalla Helsingin Ruoholahdessa. Sen tilat vastaavat hyvin nykypäivän toimistovuokralaisen tarpeisiin. Kiinteistössä on lounasravintola, aulapalvelu ja kuntosali.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (9)
Kohteen tiedot
Sijainti Itämerenkatu 5
Kaupunginosa Ruoholahti
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 1000.00 m²
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Kiinteistö sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kaikki bussi- metro- ja raitiovaunuyhteydet lähistöllä. Länsiväylän läheisyydessä.
Palvelut Rakennuksessa on tarjolla mm. aulapalvelu, henkilöstöravintola, saunaosasto ja kuntosali. Parkkipaikat sijaitsevat talon omassa pysäköintihallissa. Kauppakeskus Ruoholahti kävelyetäisyydellä. Lähellä useita lounasravintoloita.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo