Toimistotila, Pitäjänmäki

Takomotie 1-3 - 1010.00 m²

Toimitilan kuvaus

Modernia toimistotilaa Helsingin Pitäjänmäellä.

Kyseinen 2440 m2 toimisto kattaa kiinteistön 1. kerroksen. Toimistossa on avotilaa, huoneita sekä omat keittiö- ja wc-tilat. Kerros on mahdollista jakaa kolmelle käyttäjälle 1010m2, 770m2 ja 660m2 kokoisiin osiin, jolloin aulassa sijaitseva keittiö jää vuokralaisten yhteiskäyttöön. Kiinteistöstä on mahdollista vuokrata myös useampia kerroksia kerrallaan, esimerkiksi 4880m2 tai 6310m2, jolloin on mahdollista saada tyylikkäät pääkonttoritilat suuremmankin yrityksen tarpeisiin.

Takomotie 1-3 on saneerattu Stockmannin pääkonttorikäyttöön vuonna 2014, ja siellä on nykyaikainen tekniikka. Kiinteistössä on auditorio, kokoustiloja, kuntosali, varastotilaa ja vuokrattavia autopaikkoja. Kerroksiin on henkilö- ja tavarahissiyhteys. Kohde sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, lähellä Vihdintietä. Valimon juna-asemalle on noin 600 metrin kävelymatka. Kiinteistölle haetaan BREEAM-ympäristösertifikaattia.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (24)
Kohteen tiedot
Sijainti Takomotie 1-3
Kaupunginosa Pitäjänmäki
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 1010.00 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 15 - 19€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät kulkuyhteydet sekä julkisella liikenteellä että omalla autolla. Lyhyt matka Vihdintielle. Valimon juna-asemalle on noin 600 metrin matka.
Palvelut Kiinteistössä on auditorio, neuvottelutiloja, kuntosali, lounasravintola, aulapalvelu, pyöräparkki sekä varasto- ja sosiaalitiloja. Parkkipaikkoja vuokrattavissa pihakannella ja kellarikerroksessa.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo