Liiketilat, Likolampi

Tähtitorninkatu 26 - 950.00 m²

Toimitilan kuvaus

Monikäyttöistä liike-, varasto- ja tuotantotilaa Lahdessa.

Tämän 950m2 tilakokonaisuuden pääsisäänkäynnin puolella on kolme nosto-ovellista sisäänkäyntiä, joiden vapaa korkeus on 3 metriä. Halli on avara ja lattia on pinnoitettu kivilaatalla. Tilassa on pitkät ritiläkaivot ja viemäröinti. Huonekorkeus on noin 4 metriä. Rakennuksen päädyssä sijaitseva neljäs nosto-ovi helpottaa tavaroiden lastausta. Tilaan sisältyvät noin 100m2 kokoiset siistit toimisto- ja sosiaalitilat. Rakennuksessa on kulunvalvonta.

Tähtitorninkatu 26 sijaitsee Lahdessa, näkyvällä paikalla Hämeenlinnantien ja Keskussairaalantien risteyksessä. Lahden keskustaan on noin 5 kilometrin matka. Kiinteistöllä on tilava piha-alue, jossa on runsaasti pysäköintitilaa.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Kohteen tiedot
Sijainti Tähtitorninkatu 26
Kaupunginosa Likolampi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 950.00 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 8 - 12€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hämeenlinnantien välittömässä läheisyydessä.
Palvelut Lähellä on mm. lounasravintoloita, kuntosali, erikoisliikkeitä sekä Päijät-Hämeen keskussairaala. Lahden keskustan palvelut sijaitsevat lyhyen ajomatkan päässä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo